Annonce
Ugeavisen Struer

Indkøbsvogne skal erstatte campingvogne

En Rema 1000-butik kan være på vej på dele af det store areal, hvor Safari Camping tidligere havde til huse. Foto: Morten Stricker
Rema 1000 ligner fremtidens fastligger på dele af arealet ved det tidligere Safari Camping.
Annonce

Struer: Engang bugnede græsset rundt om forretningen med hundredvis af campingvogne, de zebrastribede firmabiler nåede ud i alle afkroge af landet og kunderne lavede besøget hos Safari Camping i Struer om til en søndagsudflugt. For at gøre en god handel, opleve landets største campingcenter og blive en del i campinglivet.

I dag står de mange bygninger stadig med adskillige kvadratmeter facadevinduer ud mod Holstebrovej. Antallet af vogne på græsset er betragteligt mindre end i fordums storhedstider. Men det er faktisk et udtryk for, at vognene i januar 2021 ryger hurtigere over disken end de nærmest ankommer til forretningen, siger Per Munch.

Han driver sammen med sin bror Paw firmaet Struer Caravan, der har til huse i dele af bygningskomplekset. De to brødre ejer sammen med direktør Mikkel Lund, Struer, også grunden og bygningerne som Struer Caravan i dag lejer sig ind hos.

Annonce

Klar til aftale

Per Munch bekræfter over for avisen, at der forhandles med Rema 1000 om at lade dagligvarekæden købe eller leje dele af arealet, der ligger ud til Bredgade.

I det nye forslag til lokalplan for området er to tredjedele af det store areal da også udpeget til at være det område, hvor den nye dagligvareforretning kan opføre 1200 kvadratmeter butik.


Vi har masser af plads, og Rema 1000 vil gerne rykke ind på arealet. Er prisen rigtig, så laver vi gerne en aftale.

Per Munch, medejer af Struer Caravan, Struer.


Per Munch fortæller, at de foreløbig streger på papiret omfatter at den store runde bygning i byggeriet blandt andet vil blive revet ned.

Hvor langt er forhandlingerne med Rema 1000?

- Vi taler med kæden om en aftale, hvor det vel i virkeligheden mest er økonomi det handler om. Vi har masser af plads, og Rema 1000 vil gerne rykke ind på arealet. Er prisen rigtig, så laver vi gerne en aftale, siger Per Munch.

Ifølge Per Munch har blandt andet Jysk også vist interesse for at købe eller leje dele af arealet til en forretning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Forfatterforedrag aflyst

Annonce