Annonce
Ugeavisen Struer

Ingen mødte op til ekstraordinær generalforsamling i lukningstruet badmintonklub, men...

Thyholm Badmintonklub lever videre efter nødråb. Genrefoto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Det lykkedes. Badmintonklubben på Thyholm overlever efter nødråb på nye folk til bestyrelsen
Annonce

Thyholm: I slutningen af juli kom lidt af en melding fra Thyholm Badmintonklub.

Det havde på den ordinære generalforsamling i juni ikke været muligt at finde nye medlemmer til bestyrelsen, hvor både formand og sekretær var på valg.

På sin Facebookside skrev Thyholm Badmintonklub derfor direkte, at den desværre ikke så andre udveje end at afvikle klubben.

"Dette er selvfølgelig super ærgerligt for både de aktive spillere og for vores skønne lokalsamfund", stod der.

Opfordringen var dog til at komme ud af busken, hvis den lokale badmintonklub skulle bestå, og møde op til ekstraordinær generalforsamling 12. august.


Vi er meget glade for, at det kunne fortsætte.

Rikke Søndergaard, Thyholm Badmintonklub


Den dato er nu overskredet, og Rikke Søndergaard, der er sekretær i bestyrelsen og træner i Thyholm Badmintonklub, kan berette, at ingen mødte op.

- Der kom kun bestyrelsen, fortæller Rikke Søndergaard, som ikke selv havde mulighed for at deltage på grund af et konfirmationsmøde.

Hun havde dog på forhånd sagt ja til at blive to år mere, og yderligere to personer havde før mødet sagt ja til at gå ind i bestyrelsen.

Annonce

Glæde og arbejdsro

Thyholm Badmintonklub overlever med andre ord, og den nye bestyrelse skal nu have fundet tid til at konstituere sig og ikke mindst vælge ny formand.

Den nu snart tidligere formand, Klaus Birk, har sagt ja til at være suppleant i bestyrelsen.

- Vi er meget glade for, at det kunne fortsætte, siger Rikke Søndergaard og tilføjer, at en del har sagt til hende, at det var en træls situation, men at de godt kunne se, at der skulle ske noget.

Det er to forældre til spillere i klubben, som har meldt sig til bestyrelsesarbejdet, og man forventer nu arbejdsro i de næste par år.

- Så må vi se til den tid, lyder det fra Rikke Søndergaard.

Næste skridt efter konstitueringen er at få fordelt opgaverne ligeligt blandt bestyrelsesmedlemmerne, så det frivillige arbejde er til at overkomme for alle.

Alt i alt betyder ovenstående, at klubbens børn og unge kan begynde træningen 7. september, mens seniorerne svinger ketcherne igen fra 9. september.

Der er 30 ungdomsspillere og 45 seniorspillere i Thyholm Badmintonklub.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce