Annonce
Ugeavisen Struer

Ingen Malurt til Run to The Beat

Malurt har aflyst deres koncert til Run to The Beat. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Det danske band Malurt har aflyst eller skubbet alle deres koncerter i 2021, og det går blandt andet ud over Run to The Beat i Struer
Annonce

Struer: Struers store løbeevent, Run to The Beat, måtte som bekendt aflyses i september sidste år som så mange andre arrangementer på grund af corona. Det helt store trækplaster til løbets afterparty skulle have været det genforenede danske band Malurt, der i løbet af 2020 havde en række koncerter rundt om i landet.

Men for få uger siden annoncerede Malurt, at de havde aflyst eller udskudt alle planlagte koncerter til 2022 - og det rammer også Run to The Beat. Det bekræfter lokal arrangør Kim Høfler.

- Vi skal ud og finde et nyt navn til Run to The Beat. Det er mega ærgerligt, at Malurt har aflyst alle deres koncerter. Men jeg tror, de har kigget på den nuværende situation og tænkt, at det nok ikke bliver til noget, siger han.

Annonce

Har afprøvet digitalt løb

Indtil videre er det også uklart, hvordan og hvorledes Run to The Beat, der normalt ligger i sensommeren eller start-september, kommer til at foregå i Struer. Ejerne af konceptet har givet lov til, at Struer kan køre endnu en omgang i år, men om det rent praktisk kan lade sig gøre er en helt anden sag.

- Vi sidder lige nu og kigger på, hvad der sker i de kommende måneder. Nogle meldinger lyder jo på, at hele befolkningen vil være vaccineret sidst i juni, og det tegner jo godt for os, kan man sige. Men der skal heller ikke meget til, før det hele bliver rykket, det har vi jo set tidligere i alt det her, siger Kim Høfler.

Foreløbig har ejerne af konceptet i december måned afprøvet et virtuelt løb i Melbourne. Kim Høfler understreger, at intet endnu er planlagt eller aftalt, men i løbet af den kommende tid skal han tale med arrangørerne om deres erfaringer med det.


Nogle meldinger lyder jo på, at hele befolkningen vil være vaccineret sidst i juni, og det tegner jo godt for os

Kim Høfler, arrangør


- På den måde kunne løbet blive afholdt, uden at deltagerne skulle mødes. Jeg så personligt dog hellere, at Run to The Beat i Struer bliver et fysisk løb, selvom det andet da er kreativt. Vi ser tiden an, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Forfatterforedrag aflyst

Annonce