Annonce
Ugeavisen Struer

Jernbanemuseum: Støtteforening er klar til at bygge

Midt- og Vestjyllands Jernbanemuseum er kun en fondsbevilling fra at fløjte byggeriet af ny hal i gang
Annonce

Struer: Ildsjælene i Støtteforeningen for Jernbanemuseet i Struer er faktisk i mål med at have samlet penge 2,9 millioner kroner ind til at kunne sætte gang i første del af det, der skal blive til et overdækket og nyt jernbanemuseum ved havnen i Struer.

Det bekræfter formanden for foreningen, Kaj Rasmussen.

- Alt vi mangler er den officielle bekræftelse på en fondsdonation. En vigtig, men formel deltalje, da vi allerede har fået at vide, at fonden vil donere pengene, siger Kaj Rasmussen.

Annonce

Efter køreplanen

Dermed forløber indsamlingen og byggeplanerne foreløbig punktligt efter den køreplan, som foreningen har sat for byggeriet.

Når hele projektet står færdigt, så vil det have kostet i omegnen af fem millioner kroner.

Byggeriet er fordelt på to etaper. Etape 1, som foreningen satser på at kunne fløjte i gang i efteråret omfatter byggeriet af 868 kvadratmeter af den i alt 1700 kvadratmeter store hal, der skal bygges over museet i DSBs tidligere godsbyning og dele af arealet ved museet.

Når projektet er færdigt, skal museets store samling være under tag og i ly for vejr og vind.
Museets frivillige bruger masser af tid på lokomotiver og vogne, et arbejde, der i dag kan virke omsonst, når en renoveret genstand efterfølgende efterlades til elementernes rasen.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Struer

Det er ikke så ringe endda

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mange indbrud i varebiler

Ugeavisen Struer

Struer Fri Fagskole udvider

Annonce