Annonce
Ugeavisen Struer

Jetski dyster om DM ved motorfestival

Der er udsigt til action i havnebassinet i Struer, når der køres DM i Jetski ved Struer Motor Festival 3. og 4. oktober. Foto: Struer Motor Festival
Havnebassinet i Struer bliver for en weekend kampplads for nogle af verdens bedste jetskikørere ved Struer Motor Festival 3. og 4. oktober
Annonce

Struer: Arrangørerne af Struer Motor Festival har landet en ekstra attraktion, når årets festival ræser ud af pitten på land og vand i Struer første weekend i oktober.


Feltet af kørere tæller deltagere fra hele Norden og nogle af verdens bedste jetski-kørere. Der er med andre ord garanti for action.

Bo L. Jürgensen, medarrangør, Struer Motor Festival


Struer Kommune har nemlig givet festivalen dispensation til at holde et jetski-race i havnebassinet, og med den i garagen kan arrangørerne byde på et åbent dansk mesterskab, der køres i havnebassinet.

- Feltet af kørere tæller deltagere fra hele Norden og nogle af verdens bedste jetski-kørere. Der er med andre ord garanti for action, siger Bo L. Jürgensen, Struer, der er en af arrangørerne af festivalen.

Annonce

Godt udsyn

Årets udgave af festivalen bliver anderledes på grund af restriktionerne i forbindelse med udbruddet af Covid-19. Det betyder blandt andet begrænsninger i antallet af tilskuere, der vil kunne følge festivalens mange aktiviteter fra en tribune.

- Faktisk betyder tribunen, at der bliver et langt bedre udsyn, og publikum vil kunne se mere.

Udsigten vil være lidt, som var man bænket på første række ved pitten i Formel-1 eller Le Mans, siger Bo L. Jürgensen.

Annonce

Følger udviklingen

Restriktionerne ændrer sig i øjeblikket i takt med det smittetal, som også arrangørerne i Struer følger meget tæt i denne tid.

- Vi planlægger stadig, at festivalen gennemføres med 400 tilskuere på tribunen ad gangen. Men naturligvis følger vi også udviklingen med spænding, siger Bo L. Jürgensen.

Byens handel har også valgt at lege med. Det sker ved Open By Night fredag 2. oktober, hvor der er lagt op til en lang række aktiviteter i byen.

Det omfatter blandt andet sangere i gågaden, den lokale racerkører Mikkel O. Pedersen kigger forbi, Bo's bogstavjagt, Racerbiler, konkurrencer og meget mere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Sejlhuse tæt på udsolgt

Ugeavisen Struer

Ugens ord: Magt og ansvar

Annonce