Annonce
Ugeavisen Struer

Jubilæet markeres med 50 æbletræer

Eleverne på Hardsyssel Efterskole vil lørdag plante 50 æbletræer for at markere skolens jubilæum. Privatfoto
Annonce

Vejrum Kirkeby: Hardsyssel Efterskole kan i år fejre 50-års jubilæum.

Det vil blive markeret nu på lørdag med plantningen af 50 æbletræer i en nyanlagt æblelund foran skolen, lyder det i en pressemeddelelse.

I forskellige grupper arbejder eleverne med æbler på den ene eller anden måde. Nogle står for selve forarbejdet til at plante de 50 træer, og andre skal lave æblemost af indsamlede æbler. To grupper skal bage og fremstille sirup og æblechutney.

I løbet af dagen kommer alle elever forbi lunden og i fællesskab skal de plante ét æbletræ for hvert af skolens 50 år. Dagen sluttes af med en høstfest, hvor eleverne forkæles med en menu i æblets tegn, inden der er høstbal i hallen.

Skolens jubilæumsfest skulle have været afholdt lørdag den 12. september, men på grund af det stigende smittetryk i august valgte skolen at udskyde den officielle fejring til foråret.

Det var meningen, at æblelunden skulle etableres som en del af jubilæumsfesten, men lige netop den del gennemføres allerede nu for at sikre de bedste betingelser for de nye frugttræer, som skal i jorden i efteråret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Flere medaljer end dansere

Ugeavisen Struer

Ugens ord: Kig op

Annonce