Annonce
Ugeavisen Struer

Julebankospil i Struer Energi Park

Erik Madsen fra Struer Firmaidræt er her flankeret af Peder Pedersen (tv) og Morten Bach Andersen fra Struer Energi Park. De håber på igen 400 deltagere til Jule bankospil fredag den 8 november i Struer Energi Park. Privatfoto
Annonce

STRUER: Fredag den 8 november kl. 19 – 22.00 er der mulighed for at spille Julebanko sammen med mange andre og vinde gode præmier, for der er præmier for over 25.000 kr. Her holder Struer Energi Park nemlig et kæmpe Jule bankoshow. Sidst, der blev holdt Banko i Struer Energi Park, var i sommer, hvor over 400 mennesker mødte op.

Julebankospillet afvikles i samarbejde med Struer Firmaidræt.

- Jeg er glad for, at Erik Madsen og Struer Firmaidræt igen var med på idéen, da jeg ringede med forslaget Julebanko. Erik Madsen har stor erfaring med banko, og jeg har kendt Erik Madsen i mange år. Jeg glæder mig rigtig meget til Jule bankoaftenen og håber igen på stor opbakning. Det vil være fedt, hvis det banko aftenerne kunne vokse sig stort, så vi måske kan holde sådan en aktivitet et par gange årligt, siger Peder Pedersen, centerchef for Struer Energi Park.

- Jeg var med på idéen, da Peder Pedersen ringede til mig. Struer Energi Park vil gerne samarbejde med os, og nu er vi i gang igen. Jeg er vant til at arrangere banko - vi har bankospil hver uge i Struer Firmaidræt. Jeg glæder mig meget til den her aften, og jeg håber ligesom Peder Pedersen, at der kommer rigtig mange til vores arrangement. Vi håber på 400 bankospillere, og der er plads til 500, siger Erik Madsen.

Der er præmier for over 25.000 kroner.

- Det er ikke kun Struer Energi Park og Struer Firmaidræt, der står for det hele. Vi har fået sponsoreret rigtig mange flotte præmier fra butikker og virksomheder i byen til bankospillet, hvilket vi er glade og meget taknemmelige over, siger Peder Pedersen.

Bankospillet begynder kl. 19, og dørene åbnes to timer før. Der vil være gratis kaffe hele aftenen igennem, og der vil være mulighed for at købe franskbrød med ost eller pålæg samt hjemmebagt kage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Grums i drikkevandet

Ugeavisen Struer

Det er ikke så ringe endda

Annonce