Annonce
Ugeavisen Struer

Julehygge med Nørby Hannibal og Petri

Ghita Nørby, Lars Hannibal og Michala Petri er gået sammen for at lave en anderledes og hyggelig julekoncert - "Eventyrlig Jul" og kan opleves på Midtpunktet Thyholm fredag 7. december. PR-foto

Ghita Nørby, Lars Hannibal og Michala Petri er gået sammen for at lave en anderledes og hyggelig julekoncert - "eventyrlig jul".

Annonce

Hvidbjerg: Midtpunktet Thyholm får fredag 7. december besøg af tre meget markante kulturpersonligheder, som alle er "toppen af poppen" indenfor deres felt. Ghita Nørby, Lars Hannibal og Michala Petri er gået sammen for at lave en anderledes og hyggelig julekoncert - "Eventyrlig Jul".

- Der er lagt op til julehygge og musik i verdensklasse, når de tre stjerner gæster Midtpunktet. Du kan opleve Danmarks store skuespiller Ghita Nørby læse H.C. Andersens fantastiske juleeventyr: Grantræet, Den lille pige med svovlstikkerne og Nattergalen. Michala Petri og Lars Hannibal har sat musikken sammen, som undervejs, i og omkring eventyrene skaber laguner til eftertænksomhed, lyder det i pressemeddelelsen.

Annonce

Dansk skuespils førstedame

Musikken er af Carl Nielsen og de to store barokmestre J.S. Bach og G.F. Händel, som har skrevet henholdsvis Juleoratoriet og Messias. Rygtet siger, at Ghita Nørby højst sandsynligt også vil læse Johan Krohns skønne fortælling Peters Jul.Ghita Nørby er dansk skuespils førstedame. Hun har nu været aktiv skuespiller i over 60 år og er elsket af mange generationer og har modtaget stor hæder for hovedroller i film.

Lars Hannibal er en af Danmarks førende klassiske guitarister. Han har primært arbejdet som kammermusiker, og har siden 1980 turneret intensivt i Europa, USA, Mellemøsten, Mexico, Korea, Kina og Japan.

Michala Petri har i mange år været en førende virtuos på sit instrument, blokfløjten, og hun har en strålende karriere som travl omrejsende solist med koncerter overalt i verden, og en perlerække af meget roste CD-indspilninger bag sig. Med andre ord er hun en verdensstjerne på blokfløjten. Allerede i 1969 debuterede hun kun 11 år gammel som solist i Tivolis Koncertsal.

Michala Petri har modtaget mange priser, bl.a. år 2000 Léonie Sonnings musikpris, og i 2005 blev hun tildelt den europæiske kulturstiftelse Pro Europa's solistpris. I 2011 blev hun udnævnt til Ridder af 1. Grad.

Hver for sig og sammen er de tre kunstnere garant for en stor kulturel oplevelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Oline ryster posen

Annonce