Annonce
Ugeavisen Struer

Julemesse er tilbage på sporet

Et af de nye tiltag på Julemessen i Midtpunktet var en skills-konkurrence, som Tømrerfirmaet Kaj Borgholm fra Hvidbjerg vandt. Foto: Johan Gadegaard
Omkring 1700 gæster - over 400 flere end sidste år - lagde i weekenden vejen forbi Midtpunktet på Thyholm, og det er både arrangører og udstillere godt tilfredse med
Annonce

HVIDBJERG: Flere års tilbagegang i besøgstallet havde i år fået arbejdsgruppen bag Julemessen i Midtpunktet på Thyholm til at ændre lidt på konceptet med tiltag, der skulle gøre messen mere attraktiv for både gæster og udstillere. Og de nye tiltag med blandt andet flere underholdende indslag faldt i publikums smag.

- Vi havde en rigtig god weekend, konkluderede centerleder Kristian Hedegaard i en kort version af forløbet.

Besøgstallet viste, at der i år kom over 1700 gæster til Julemessen, og det er en fremgang på over 400 gæster i forhold til sidste år.

- Lørdag kom der 750 besøgende, og det var nok især besøget af Rosa fra Rouladegade, der var det store trækplaster for børnefamilierne. Og hun gav da også et flot show, mente Kristian Hedegaard.

Gæsterne kom ikke kun fra Hvidbjerg, men også fra Struer-kanten og fra det meste af Sydthy.

En anden nyskabelse var en skills-konkurrence mellem tre lokale tømrervirksomheder, der fik materialer stillet til rådighed af et byggemarked og derefter havde frie hænder til at fremstille et produkt, som publikum så kunne stemme på for at finde en vinder.

- Det blev Tømrerfirmaet Kaj Borgholm, der vandt denne konkurrence. Produktet var en stjernestol med tilhørende bord, der naturligvis var inspireret af juletiden. Det var et fint indslag, der lørdag gav stor opmærksomhed og liv på messen, mens mange gæster deltog i søndagens afstemning, sagde Kristian Hedegaard.

Rosa fra Rouladegade var det store trækplaster om lørdagen, hvor 750 gæster besøgte Julemessen. Foto: Johan Gadegaard
Annonce

Et godt salg

Udstillerne på Julemessen havde lagt stor iver og arbejde i at lave ekstra flotte stande, så udstillingen også på dette punkt havde hævet niveauet.

- De udstillere, jeg nåede at tale med i løbet af søndag, var godt tilfredse med messen forløb. Udover et flot besøgstal kunne mange udstillerne også glæde sig over et godt salg, fortalte Kristian Hedegaard.

Det er Thyholm Handelsstandsforening, der i samarbejde med Midtpunktet står bag Julemessen, og årets fremgang betyder, at der bliver lidt flere midler at gøre godt med til næste års Julemesse og til andre aktiviteter i løbet af året.

- Nu skal vi evaluere hele forløbet, men umiddelbart tyder det på, at vi fortsætter i samme stil om et års tid. Det var i alt fald glædeligt at se, at de nye tiltag blev en succes. Det var alle anstrengelser værd, sagde Kristian Hedegaard.

Med over 1700 besøgende i alle aldre blev flere års nedgang vendt på dette års Julemesse. Foto: Johan Gadegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Børnefestival i Bulderby

Ugeavisen Struer

Grums i drikkevandet

Ugeavisen Struer

Det er ikke så ringe endda

Annonce