Annonce
Ugeavisen Struer

Julestemning på Apotekergården

Der er julestemning på Apotekergården i Søndbjerg. Privatfoto
Annonce

SØNDBJERG: Den anden weekend - 7. og 8. december - i advent om eftermiddagen bliver der julet på ”Apotekergården” i Søndbjerg på Thyholm.

Museet er smukt julepyntet, og der er masser af aktiviteter. Rundt i stuerne arbejdes der med knipling, orkis, garnspinding med mere, og i værkstedet støbes der lys af bivoks, og snittes fine ting i træ.

Det gamle køkken er også taget i brug i denne weekend. Én af dagene bliver der bagt klejner på det gamle komfur, og den anden dag laves bolsjer i køkkenet.

I apotekerstuen sælges der Helligt vand fra den berømte Sct. Mauritius kilde i Serup, og i Ravns stue vises indbinding af bøger. Desuden er der amerikansk lotteri, og i den lidt forhøjede entré er der indbefattet æbleskiver og kaffe på Højenloft, hvor julens også synges ind.

Om lørdagen er det Rikkes Børnekor, der kommer og synger, og søndag spiller Christen Birkebæk til julens kendte sange og salmer.

Børnene er der også tænkt på, og i atelieret på Højenloft er der pyntet op med masser af nisser samt et juletræ, hvor børnene kan danse omkring.

Butikken bugner også af spændende juleting, og hæftet Farmors Julefortælling kan stadig købes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Børnefestival i Bulderby

Ugeavisen Struer

Grums i drikkevandet

Ugeavisen Struer

Det er ikke så ringe endda

Annonce