Annonce
Ugeavisen Struer

Julie og Laura giver underholdende foredrag om rollen som mor

Laura Vilsgaard og Julie Bruhn Højsgaard giver på Struer Bibliotek den 24. oktober et foredrag om rollen som mor, og hvor den kan være vanskelig. PR-foto
Annonce

Struer: Torsdag den 24. oktober kl. 10 kan man - med entre - på Struer Bibliotek lytte til et foredrag med Laura Vilsgaard og Julie Bruhn Højsgaard. De er bl.a. kendt fra den populære jerermor-podcast om hvordan det nogle gange er svært at blive mor, og om hvorfor det er helt okay at have den følelse.

Foredraget vil handle om den rejse, som barslen bringer nybagte mødre ud på. Vi ved, at mange nybagte mødre oplever den første tid som mor, som en følelsesmæssig rutsjetur imellem lykkerus, magtesløshed, eufori og angst. Den eksistentielle og fysiske omvæltning, som det er at blive mor, kan afføde et regulært chok, hvor søvnløshed, afmagt og kontroltab leder til voldsom udmattelse, stress, uro og ensomhed.

Foredraget lægger op til en debat om, hvordan vi som mennesker bliver bedre til at acceptere det der er, og hvorfor ideen om den perfekte mor ikke giver meget plads til at øve sig. Og vigtigst af alt: Hvad vi skal gøre ved det. Billetter kan købes i receptionen på Struer Bibliotek og på hjemmesiden. Spædbørn og tumlinge er meget velkomne under foredraget og der vil være plads til både at amme, lege, trøste og skifte ble.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Struer

Venø Færgen fylder 10 år

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Har du set Max?

Ugeavisen Struer

Dagcentrene åbner op igen

Annonce