Annonce
Ugeavisen Struer

Kø ved genbrugspladsen, da de første 20 blev lukket ind

Køen var lang ved genbrugspladsen tirsdag morgen. Foto: Frede Stengaard
Klokken otte tirsdag morgen åbnede genbrugspladsen i Struer igen for adgang for private
Annonce

Struer: Køen var lang ved genbrugspladserne over hele landet tirsdag morgen, og i Struer rullede den første ind til siden og parkerede i vejsiden ved indkørslen til genbrugspladsen på Gørtlervej med en trailer fyldt med haveaffald klokken 07.30.

Derefter fulgte en lind strøm af forventningsfulde haveejere efter og placerede sig i køen, mens beredskabets mandskab gjorde sig klar til at overvåge, at alle nu også var i stand til at overholde de fastsatte retningslinier, når portene blev slået op, og der blev delvis fri adgang til pladsen præcist klokken otte.

Delvis fri adgang med de begrænsninger, der følger med, når trængslen omkring den enkelte container eller ved graven med haveaffald, ikke må blive for stor.

Så nogle måtte væbne sig med lidt tålmodighed.

Beredskabets mandskab ved porten sikrede sig, at der kun blev lukket 20 biler ind på pladsen, og selv om man ikke lige nåede med på det første hold på pladsen, var der ingen grund til at fortvivle.

Med en udvidet åbningstid fra klokken otte og helt til klokken 18 vil der nu være masser af muligheder for at slippe af med både sække med ukrudt og mos, afskårne grene, udslidte køleskabe og byggeaffald fra gør-det-selv-projekterne.

Klar til at åbne porten. Foto: Frede Stengaard
Beredskab og politi stod klar til at regulere adgangen, så der ikke kom for mange på pladsen. Foto: Frede Stengaard
De første tyve biler blev lukket ind klokken otte. Foto: Frede Stengaard
Foto: Frede Stengaard
Foto: Frede Stengaard
Foto: Frede Stengaard
Foto: Frede Stengaard
Foto: Frede Stengaard
Foto: Frede Stengaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce