Annonce
Ugeavisen Struer

Kendt butikschef rykker til Holstebro

Hanne Sørensen forlader efter 35 år Imerco i Struer for at tiltræde som ny butikschef i Imerco i Holstebro. Hun har sidste arbejdsdag i Struer fredag den 7. februar. Arkivfoto: A.P. Christensen
Efter 35 år i Imerco Struer har Hanne Sørensen valgt at tage mod udfordringen om at blive ny butikschef for Imerco Holstebro
Annonce

STRUER: Hanne Sørensen har de sidste mange år været butikschef hos Imerco i Struer, men nu har hun valgt at tage imod en ny udfordring - i samme branche og i samme kæde.

- Hvis jeg skulle prøve noget nyt, så skulle det da også være nu, smiler Hanne Sørensen, der fylder 55 år i morgen torsdag den 6. februar.

- Og chancen bød sig med stillingen som butikschef i Imerco i Holstebro, der ligger på Store Torv. Butikken er tre gange så stor i forhold til Struer, og det er en spændende udfordring, som jeg har lyst til at prøve kræfter med, siger Hanne Sørensen.

Hun lægger ikke skjul på, at hun brænder for sig fag.

- Jeg kan ikke tænke mig andet end at arbejde i denne branche, og sådan har det altid været, selv om der selvfølgelig går nogle timer med jobbet, siger Hanne Sørensen.

Annonce

En stor omvæltning

Hanne Sørensen ved godt, at det bliver en stor omvæltning at forlade butikken i Struer og handelslivet i byen, hvor hun jo er et kendt ansigt.

- Det er på en måde mit hjertebarn, som jeg forlader, for jeg har nærmest boet i butikken i de seneste mange år. Det bliver derfor lidt vemodigt at skulle tage afsked med mine dejlige medarbejdere samt med trofaste og loyale kunder og samarbejdspartnere i Struer. På den anden side ser jeg frem til at starte på en frisk i Imerco i Holstebro, hvor der også er nogle erfarne og dygtige medarbejdere, siger Hanne Sørensen.

Hendes afløser i Struer er også fundet. Det bliver Anne Kristensen, som kommer fra jobbet som butikschef i Imerco i Holstebro.

- Vi bytter altså plads med denne konstellation, forklarer Hanne Sørensen.

Hun har sidste arbejdsdag i butikken i Struer på fredag den 7. februar, hvor der er mulighed for at sige pænt farvel til butikschefen.

Hanne Sørensen starter i sit nye job i Holstebro på mandag den 10. februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Restauration undrer sig over annonceret generalforsamling: Vi har ikke lavet en aftale med LA

Annonce