Annonce
Ugeavisen Struer

Kendt musikforretning flytter adresse

Laurs Lysgaard Pedersen har sat sin bygning på hjørnet af Ringgade og Holstebrovej til salg. I løbet af pinsen flyttede han hele sin musikforretning om på Kjeldsmarksvej, hvor Bjarke Vestergaard har haft vognmandsforretning. Foto: Frede Stengaard
Laurs Lysgaard Pedersen, de få medarbejdere, han stadigvæk har i arbejde, og alle, han kunne lokke med på tjansen af familiemedlemmer, havde en travl pinse, hvor musikforretningen på Ringgade 1 i Struer flyttede til nye lokaler på Kjeldsmarksvej
Annonce

Struer: I 17 år har Allround Musik haft adresse på Ringgade 1 i Struer, men pinsedagene er blevet brugt på at flytte instrumenter og andet udstyr til Kjeldsmarksvej.

- Vi har i tre år haft vores udlejningsafdeling i lejede lokaler hos vognmand Bjarke Vestergaard på Kjeldsmarksvej, så det var naturligt igen at samle alle vore aktiviteter på denne adresse, forklarer Laurs Pedersen om baggrunden for flytningen.

Ejendommen på Ringgade 1 er sat til salg, og Laurs Pedersen forventer, at en ny ejer snart er på plads.

- Vi var tæt på en aftale med en interesseret køber, før der gik lidt corona i handelen, siger Laurs Pedersen.

Også for Allround Musik har Covid-19 pandemien givet udfordringer.

- Det er småt med festivaller denne sommer, hvor vi havde rigtig mange kontrakter. Og ingen ved, hvad der sker i efteråret. Vi har således en kontrakt på en koncert med Minds of 99 i Parken til september med 50.000 solgte billetter, men det er uvist, om og i givet fald hvordan dette event bliver afviklet, siger Laurs Pedersen.

Nu ser han i første omgang frem til at få aktiviteterne i virksomheden samlet på Kjeldsmarksvej.

- Når restriktionerne er et overstået kapitel, så vil vi naturligvis invitere alle interesserede inden for i de nye lokaler, siger indehaveren.

Vi har haft en del mere salg i musikbutikken, end vi plejer. Jeg kan ikke lige vurdere, hvor meget salget er gået op. Men det er slet ikke noget, der batter, når vi ser på, hvad vi plejer at have af udlejning.

Laurs Lysgaard Pedersen, Allround Musik, Struer
Annonce

Tre mikrofoner og en højttaler

Alt i alt anslår Laurs Lysgaard Pedersen, at han har måttet udsætte og annullere, hvad han havde af konktrakter for cirka syv millioner kroner på grund af forbuddet mod større forsamlinger.

- Sidste uge havde vi tre udlejninger: En til Struer Kommune, da der blev afviklet musik og underholdning for beboerne i Ådalen, en til Holstebro Kunstmuseum og så en højttaler eller to og en mikrofon til Kilen Rock, der arrangerede havefester i lørdags, fortæller han.

- Det var jo ikke mere, end man kunne bære, konstaterer han og viser om til den nyindkøbte lastbil, som skulle have været tætpakket med grej og på vej rundt i sommerlandet.

Nu står den sammen med en lidt ældre model klar til blive pakket, når situationen tillader det.

- Vi har pillet pladerne af. Det letter da lidt af det økonomiske pres, og folkene er også sendt hjem med lønkompensation fra staten. Vi skal nok klare os, forsikrer Laurs Lysgaard Pedersen.

- Men det er mange penge, vi mister. Vi har haft en del mere salg i musikbutikken, end vi plejer. Jeg kan ikke lige vurdere, hvor meget salget er gået op. Men det er slet ikke noget, der batter, når vi ser på, hvad vi plejer at have af udlejning, konstaterer han.

Laurs Lysgaard Pedersen har samlet hele sin forretning med både butik og udlejning på Kjeldsmarksvej. Foto: Frede Stengaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce