Annonce
Ugeavisen Struer

Kilen Rundt aflyses

Årets udgave af motionsløbet Kilen Rundt er nu aflyst. Arkivfoto: Stine Kjærside
Motionsløbet Kilen Rundt er en forårsklassiker i Struer. Nu er løbet aflyst med et håb om, at kunne gennemføre næste udgave af Kilen Rundt 18. maj 2021
Annonce

Struer: Eventchefen i Struer Kommune, Kim Høfler, forventer og håber, at det største motionsløb i Struer Kommune kan gennemføres til september.

Så arbejdet med at forberede årets udgave af Run To The Beat fortsætter.

Men arrangørerne af forårsklassikeren i byen må erkende, at det ville være uforsvarligt at arrangere motionsløb for en stor skare af motionister i alle aldre midt i maj.

Motionsløbet Kilen Rundt er derfor aflyst.

- Det er en tung, men nødvendig beslutning. Som situationen er omkring udviklingen af Corona virus ser vi ingen anden udvej, end at aflyse, skriver formanden for AK Kilen, Poul Erik Madsen, i en pressemeddelelse.

Den er sendt til alle klubbens medlemmer og de mange, som har tradition for at møde op, når feltet bliver sendt ud på ruterne omkring Struer Energi Park og ud langs Kilen.

- Kilen Rundt er et stort arrangement, som helst skal afvikles med omkring 1000 deltagere. Set i lyset af, at det på nuværende tidspunkt ikke ser ud til, at man kan få tilladelse til at afvikle så store arrangementer, har vi valgt at aflyse, siger Poul Erik Madsen.

- Alt omkring planlægning af Kilen Rundt var ellers på plads. Det gælder også "plakaten", der ligger klar til omdeling, siger Poul Erik Madsen. Han forudser, at aflysningen blandt andet får konsekvenser i form af et lille underskud på klubbens regnskab.

- Når løbet ikke bliver afviklet, kan vi selvfølgelig heller ikke hæve penge hos vore sponsorer.

Poul Erik Madsen har et stort håb om at kunne vende stærkt tilbage med næste udgave af Kilen Rundt 18. maj 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Restauration undrer sig over annonceret generalforsamling: Vi har ikke lavet en aftale med LA

Annonce