Annonce
Ugeavisen Struer

Kirkerne har også julehjælp

Sognepræst Peter Krabbe-Larsen håber, at mange igen i år vil donere økonomiske bidrag til kirkernes julehjælpsordning i Struer Provsti. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Provstiets julehjælpsordning støtter betrængte familier med hjemmeboende børn under 18 år, så de kan holde jul efter kristne traditioner
Annonce

STRUER: Både på landsplan og helt lokalt vokser behovet for hjælp til at fejre jul. Det mærker alle velgørende organisationer i denne tid, så Julehjælpsordningerne i Struer Kommune har brug for donationer af enhver art.

Kirkerne i Struer Provsti har en lang tradition for at hjælpe betrængte familier i hele Struer Kommune med at fejre jul efter kristne traditioner, og det er også tilfældet i år.

- Tidligere var det en fast del af vores Julehjælpsordning, at kendte personer fra lokalområdet skulle få 1.000 kroner til at yngle ved at lave forskellige arrangementer, men den del af indsamlingen har vi valgt at holde pause med i år. Man kan dog stadig støtte kirkernes julehjælpsordning ved enten at indsætte et økonomisk bidrag på vores konto, som man kan finde i Ugeavisen, eller ved de indsamlinger, der foregår i kirkerne i forbindelse med gudstjenesterne, siger sognepræst Peter Krabbe-Larsen.

Han oplyser desuden, at man næste år igen vil tage idéen om at få kendte personer til at være en del af julehjælpen op til overvejelse.

Sidste frist for at indbetale en donation er den 10. december.

En række virksomheder og velgørende foreninger støtter også denne Julehjælpsordning.

- Sidste år steg antallet af modtagere af Julehjælpen fra kirkerne fra godt 50 til omkring 75 familier, og det viser, at der er stort behov for denne håndsrækning, påpeger sognepræsten.

Kirkernes Julehjælp består af julekurve til familierne samt gavekort til hjemmeboende børn under 18 år, og denne julehjælpsordning rådede sidste år over cirka 80.000 kroner til uddeling.

- Vi håber at nå samme beløb i år, men der skal under alle omstændigheder nok være tilstrækkelige midler til at hjælpe alle familier, der ansøger om julehjælpen, fastslår Peter Krabbe-Larsen.

Fristen for at ansøge er den 4. december, og julehjælpen uddeles ved arrangementer i Struer og Hvidbjerg den 19. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Restauration undrer sig over annonceret generalforsamling: Vi har ikke lavet en aftale med LA

Annonce