Annonce
Ugeavisen Struer

Kjoleforretning forsøger sig nu med online modeshow

Det er ikke festkjoler, der lige nu er allermest salg i, men så må man jo forsøge at tænke anderledes. Arkivfoto: Morten Stricker
Der skal i denne tid tænkes alternativt, hvis man normalt lever af at sælge festtøj
Annonce

Humlum: Tirsdag aften klokken 19 prøver indehaver af Humlum Kjoleforretning Marianne Bredal noget nyt. Hun har sat sig for at lave et online modeshow via butikkens Facebookside.

Det kommer sådan set til at foregå, som det plejer, når der er modeshow i butikken - modeller viser tøjet, mens Marianne Bredal fortæller om det. Forskellen er bare - i disse coronatider - at det denne gang sker i den virtuelle verden.

- Så kan folk købe undervejs, og vi lægger efterfølgende også billeder op af tøjet, så man kan se det i ro og fred, fortæller Marianne Bredal:

- Vi har nogle kunder, som giver udtryk for, at de savner vores kundeaftener, men det synes jeg ikke lige, tiden er til, og så må vi jo prøve noget alternativt for give dem den oplevelse.

Annonce

Det er alvorligt

Normalt er denne tid højsæson for en butik som Humlum Kjoleforretning, der lige nu kan notere sig en nedgang i omsætningen på mellem 60 og 80 procent.

- Det er alvorligt, men jeg er omvendt også sikker på, at vi nok skal klare det. Vi er nødt til at bevare optimismen, tro på det og arbejde os igennem det, siger Marianne Bredal.

De udsatte konfirmationer, bryllupper og fester i al almindelighed betyder, at der lige nu rettes fokus på, at Humlum Kjoleforretning også har det, indehaveren kalder hverdagstøj og lidt pænere tøj.

Det er derfor primært den type tøj, man vil kunne se tirsdag aften ved det virtuelle modeshow, forklarer Marianne Bredal:

- Det her er bare en tid, hvor man er nødt til at prøve noget af for at få ting til at lykkes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce