Annonce
Ugeavisen Struer

Kommunen: Sæt gang i aktiviteterne igen

Smittetrykket i Struer Kommune er faldende efter et par uger med et udbrud af Covid-19 smitte på blandt andet Thyholm Skole, og det støt faldende antal nye smittede har fået kommunen til at stoppe opfordringen til at aflyse aktiviteter og arrangementer. Foto: Morten Stricker
Annonce

Struer: Faldet i smittetrykket i Struer Kommune har fået kommunens corona-beredskabsgruppe til at beslutte, at kommunen ikke vil forlænge opfordringen til at foreninger og selvejende institutioner aflyser arrangementer og aktiviteter.

I uge 41 valgte kommunen at aflyse alle sine arrangementer og aktiviteter i uge 42 (efterårsferien, red.) og opfordrede samtidig til, at foreninger og selvejende institutioner gjorde det samme.

Den opfordring er der i så høj grad blevet lyttet til, at kommunen kalder foreninger og institutioners respons for "overvældende".

- De har alle har bidraget til, at smittetallet er faldende i kommunen ved at udvise samfundssind og ansvarlighed, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Efter den seneste beslutning kan alle kommunale arrangementer igen holdes, hvis det kan lade sig gøre inden for de gældende nationale retningslinjer og anbefalinger om afstand og hygiejne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Flere medaljer end dansere

Ugeavisen Struer

Ugens ord: Kig op

Annonce