Annonce
Ugeavisen Struer

Kun to fridage i hele campingsæsonen

Lis og Bjarne Madsen driver  Vestjysk Camping Center i Sir. De nyder at servicere kunderne, selv om de må kigge langt efter fridagene. Foto: Morten Stricker
At holde ferie med campingvogn er blevet mere populært de seneste år. Sæson 2022 bygger også på fine forventninger hos Lis og Bjarne Madsen fra Vestjysk Camping Center mellem Holstebro og Struer.

Sir: Foråret summer af forventninger hos landets campister.

Dem, der ikke allerede er i gang - venter utålmodigt. Det er lige nu, at campingpladserne for alvor åbner porten og byder gæsterne velkommen tilbage fra vinterhiet.

Det mærker de også i campingcentrene.

Annonce

- Sæsonen begynder i slutningen af februar og bliver bare forstærket i marts. Vores mange trofaste kunder vender tilbage. De kigger gerne forbi, hvis de mangler nyt udstyr eller en reservedel. Vi er selvfølgelig også klar til at sælge en campingvogn, siger Bjarne Madsen.

Han og fru Lis har styret Vestjysk Camping Center mellem Holstebro og Struer siden 1988, så de kender en del til campinglivet og kundernes behov.

- Vi har mange faste kunder, som vi kender godt efterhånden. Der er altid plads til en snak om, hvordan det går, og hvad campingplanerne er for den nye sæson. Vi følger gerne med, siger Lis Madsen, der nyder arbejdet i campingcentret.

- Det er vores liv. Vi har kun to fridage i hele højsæsonen, hvor butikken ikke er åben. Det er påskedag og pinsedag. Vi skal jo være på arbejde, når kunderne har brug for os, siger Lis Madsen og ligner en, der er helt med på, at sådan er det.

Det er først hen på efteråret, at der igen bliver stille i forretningen og mulighed for at holde mere lukket.

Coronaeffekt

Siden foråret 2020 har der været flere kunder i butikken. Langt flere danskere har kastet sig over campinglivet på grund af coronaen og manglende muligheder for at rejse ud.

- Vi har haft et par gode år. Der er helt klart kommet nye campister til. Der er selvfølgelig også nogle, der ikke bliver bidt af det, siger Bjarne Madsen, der med den geografiske placering nyder godt af de mange campister, der tager til Struer-området og længere nordpå. De slår lige vejen forbi Vestjysk Camping Center.

Det er ikke kun nye campister, der går ind ad døren i Sir. Mange erfarne campister er også på jagt efter nyt, spændende udstyr.

- Der er altid en del, der lige skal ud og se, hvad der er kommet af nyt, siger Lis Madsen og viser, at campingcentret nærmest har en miniafdeling af Imerco med porcelæn og tilbehør til køkkenet.

Lis og Bjarne Madsen har haft Vestjysk Camping Center i Sir siden 1988.  Foto: Morten Stricker

Det er ikke godt nok med det aflagte hjemme fra køkkenet. De store campingvogne bliver også mere og mere komfortable. Det er også muligt at købe sig til letopsættelige fortelte/telte, så de første timer ikke bliver brugt på opsætning og et hurtigt skænderi om, hvordan det hele skal sættes op.

Vi har haft et par gode år. Der er helt klart kommet nye campister til. Der er selvfølgelig også nogle, der ikke bliver bidt af det

Bjarne Madsen, indehaver

Med en butik der er åbent alle ugens dage, er det umuligt for Lis og Bjarne Madsen, der bor i Holstebro, selv at nyde af campinglivets glæder. De nøjes med at høre om kundernes gode oplevelser.

- Til gengæld tager vi på charterferie en uge hvert år i november. Vi har også en stille tid op mod jul. Der er ikke mange, der tænker på camping op til jul, men allerede i starten af det nye år begynder forventningerne til en ny sæson, siger Bjarne Madsen.

Annonce
Ugeavisen Struer

Sæt pris på hverdagene - dem er der nemlig flest af

Annonce
Ugeavisen Struer

Borgmester om byudvikling: Boliger alene skaber ikke liv på havnen i Struer

Annonce
Ugeavisen Struer

Velbesøgt fernisering på Mississippi - med kunstnere fra hele landet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Struer Havekreds fejrer 100-års jubilæum med åbne haver

Ugeavisen Struer

Tidligere medlem af Etisk Råd på Struer Højskole: - Det er ikke et spørgsmål om smag og behag

Ugeavisen Struer

Mesterens højre hånd fundet

Ugeavisen Struer

To sejre gav perfekt start på for mestre

Ugeavisen Struer

Pop op-restaurant i en Oddesund-bunker: Tag med på Madmødet og smag på lokalområdet

Ugeavisen Struer

Struer Y's Mens Club har uddelt støtte: - Men det kan være en af de sidste gange

Annonce