Annonce
Ugeavisen Struer

Kunst i Kristi Himmelfartsferien

Billedkunstneren Rigmor Yde er en af de faste udstillere på Hjerm Kunstgalleri. Arkivfoto: Morten Stricker
Hjerm Kunstgalleri åbner dørene med en ny udstilling
Annonce

Struer: - Hvor er vi dog privilegerede med masser af luft, lys og natur på stedet. Og naturligvis må vi ligesom andre til en vis grad stadig begrænse vores kontaktflade, siger Karen Trelborg fra Hjerm Kunstgalleri.

Ikke desto mindre åbner Hjerm Kunstgalleri med behørig afstand dørene for dem, som måtte have lyst til at blive inspireret og se moderne nutidskunst. Hvis interessen er stor, og der kommer mange, så arrangerer Hjerm Kunstgalleri kaffe udendørs til de, som eventuelt må vente lidt med at komme indenfor.

- Kunst er til glæde for rigtig mange. Det skaber glæde og liv, og det beriger os med stemninger, hvor vi kan reflektere og fordybe os. Kunst må også gerne stille spørgsmål, give os sandheder og vække stærke følelser hos os. Med andre ord så skal kunst købes med hjertet, siger Karen Trelborg, som driver Hjerm Kunstgalleri.

Der er meget at kigge på, for galleriets fast repræsenterede kunstnere har leveret nye kunstværker. Nogle er skabt under corona-tiden, og andre har været længere undervejs.

Der vil også være værker af Lars Kristian Hansen på den aktuelle udstilling. Privatfoto
Annonce

Busk og bronzen

Karen Trelborg nævner blandt andet den skønne bronzeskulptur "Giveren" af Henrik Busk Andersen.

- Dine hænder er altid åbne - ikke for at tage, men for at give og give igen. Vi har vel mere end nogensinde brug for og har vist, at vi står sammen og gerne hjælper hinanden, udtrykker hun.

Som noget nyt kan du nu også gå på www.hjerm-kunstgalleri.dk og reservere et maleri.

Her kan du i ro og mag tage på kunsttur hjemme i sofaen, gå på hjemmesiden og reservere. Herefter vil du blive kontaktet af Hjerm Kunstgalleri for nærmere aftale om levering og betaling.

Forberedelserne til udstillingen i Kristi Himmelfartsferien er i fuld gang i galleriet, så lad os glædes over forårets komme og den snarlige sommer. På hverdage (undtagen mandag) er galleriet åbent fra 11.00 – 17.00, på søn- og helligdag fra 11.00 – 16.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce