Annonce
Ugeavisen Struer

Lær at spille golf til julepris

Lige nu kan du lære at spille golf for kun 600 kroner i Struer Golfklub. Arkivfoto Morten Stricker
For kun 600 kroner - og det er halv pris - kan alle interesserede lære at spille golf i Struer Golfklub
Annonce

STRUER: - Du skal spile golf, fordi det giver god motion, og så er det et sjovt spil, som man kan blive ved med i mange år. Desuden får man nye relationer og et godt socialt samvær i klubben - og så er der et hav af andre gode grunde til at komme igang med at spille golf, siger Michael Pedersen, der er træner i Struer Golfklub.

Lige nu har klubben et godt jule-tilbud til alle nybegyndere. Man kan nemlig lære at spille golf med alt, hvad det indebærer af undervisning, prøvemedlemsskab og diverse begyndermatcher for kun 600 kroner. Og det er halv pris i forhold til normalprisen. Med golfkørekortet i hånden efter veloverstået undervisning har man så ret til at spille på golfklubbens store bane med de velkendte 18 huller.

- Der er lige nu 657 aktive golfspillere i Struer Golfklub, og vi har faktisk rigtig mange gode koncepter, så man som ny i klubben hurtigt kommer videre til én af vores "klubber i klubben" med faste spilledage, så man kommer til at spille med andre medlemmer på samme niveau, siger Michael Pedersen.

Det unikke handicapsystem i golf betyder desuden, at man fint kan konkurrere med spillere på alle niveauer - og så er golf også en fritidsinteresse, som mange gerne tager med i ferie-overvejelserne.

Sidste år havde klubben 40 begyndere igennem undervisningsforløbet, og målsætningen for 2020 er, at 50 nye golfspillere vil starte med denne fritidsinteresse.

- Vi lægger stor vægt på, at de nye golfspillere får en god og grundig uddannelse, for det er efter vores opfattelse den eneste vej at gå, hvis man som nybegynder skal opleve glæden ved spillet og dermed fortsætte med at spille golf i mange år, pointerer Michael Pedersen.

Som så mange andre golfklubber i Danmark oplever Struer Golfklub også en stagnation i tilgangen af nye medlemmer, og det er en af grundene til, at man nu lokker med et økonomisk attraktivt tilbud om at komme i gang.

- Struer Golfklub er en full-service-klub med gode træningsfaciliteter, en par 3-bane samt en 18 hullers bane. Desuden har vi et flot klubhus med en god café, og vi oplever, at flere og flere medlemmer gerne bruger en halv eller en hel time før eller efter runden på vores terrasse. Det giver masser af klubliv, og dertil kommer, at vi har mange engagerede frivillige, der hjælper med mange praktiske gøremål. På den måde rummer klubben mange af de værdier, der kendetegner foreningslivet, siger Michael Pedersen.

Han fortæller gerne mere om det gode tilbud, der gælder frem til den 24. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Børnefestival i Bulderby

Ugeavisen Struer

Grums i drikkevandet

Ugeavisen Struer

Det er ikke så ringe endda

Annonce