Annonce
Ugeavisen Struer

Legeland i Hvidbjerg og Struer

Hop og Rul Legeland kommer både til Midtpunktet og Struer Energi Park i forbindelse med skolernes vinterferie. PR-billede
Det er Hop og Rul, der igen i år i forbindelse med skolernes vinterferie inviterer til sjov motion og leg i lokalområdet
Annonce

HVIDBJERG/STRUER: I dag er skolernes vinterferie lige så selvfølgelig som isen på skøjtesøen, men i disse tider kan man ikke forvente, at skøjterne kommer i brug.

Og selvfølgelig skal børnene da have vinterferie, som de har haft det overalt i landet siden begyndelsen af 1990'erne. Tidligere var det ikke alle kommuner, der havde indført vinterferien, selv om idéen om at give børnene vinterferie stammer tilbage fra 1970'erne.

Vinterferien er en bekvemmelighedsferie, der er indført af frustrerede skoleledere, der helst ville have børn i klasselokalerne, når klokken ringede ind til undervisning. Om vinteren kunne det knibe, fordi flere og flere i 1970'erne begyndte at tage deres børn ud af skolen for at rejse på skiferie. For at få orden på rejseriet samlede man nogle andre skolefridage og smækkede dem sammen til en ferieuge, hvor børn og forældre med god samvittighed kunne bytte bøger ud med alper og fjelde.

Vinterferien er tænkt som en rejseferie, men de fleste bliver hjemme i Danmark, og derfor bugner landet i vinterferien med hyggelige tilbud for vinterferierne børnefamilier.

Vi glæder os til at byde alle velkommen, og vi lover 100 procent træthedsgaranti efter en dag med "Hop og Rul Legeland"

Anni og Calle, Hop og Rul Legeland

Annonce

Lang tradition

Nogle af de mange gode vinterferie-aktiviteter i lokalområdet er "Hop og Rul Legeland". Det er kendt for et stort varieret udvalg af forskellige aktiviteter for hele familien.

- Vi starter i Midtpunktet på Thyholm fredag den 7. februar lige efter skoletid. Det er en fast tradition gennem de sidste 15 år. Vi har gennem alle årene samarbejdet med forskellige aktører, og i år vil Kræftens Bekæmpelse hjælpe til med billesalget, og de vil få del i billetsalget, fortæller Anni og Calle fra Hop og Rul.

Det vil blive Esther Jacobsen fra Thyholm afdelingen, som byder velkommen ved dette arrangement.

- Vi kommer også til Struer Energi Park den efterfølgende fredag den 14. februar. Vi har opbygget et rigtig godt samarbejde med Struer Energi Park i flere forskellige sammenhænge, siger Anni og Calle.

I Struer Energi Park vil hallen blandt andet blive fyldt med aktiviteter som en kæmpestor rutschebane, rodeo-tyr, en 14 meter lang forhindringsbane, en stor dartskive og flere forskellige sjove hoppeborge.

- Vi glæder os til at byde alle velkommen, og vi lover 100 procent træthedsgaranti efter en dag med "Hop og Rul Legeland". Tag hele familien med, og der vil være mulighed for at købe mad og drikke i caféen.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Struer

Venø Færgen fylder 10 år

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Har du set Max?

Ugeavisen Struer

Dagcentrene åbner op igen

Annonce