Annonce
Ugeavisen Struer

Limone udvider med selskabslokale

Helle Johansen ses i det nye selskabslokale på Restaurant Limone. Foto: A.P. Christensen
Restauranten i Apollon-biografen i Struer råder nu over mere plads, og det giver mulighed for flere nye tiltag
Annonce

STRUER: For en lille måneds tid siden blev et nyt selskabslokale taget i brug i Restaurant Limone, der ligger i tilknytning til Apollon-biografen i Struer.

- Vi har plads til cirka 50 gæster i det nye lokale, der kan bruges til mange forskellige formål som receptioner, fødselsdage og andre mærkedage. Faktisk har vi allerede haft tre mindesammenkomster i lokalet, der efter aftale kan benyttes til arrangementer uden for restaurantens normale åbningstid, forklarer forpagter Helle Johansen.

Hun overtog forpagtningen af Limone-restauranten i juni måned i år og driver sammen med gemalen Johnny Lorentsen også Den Glade Pingvin i Struer og har gjort det siden 2016.

I øvrigt går det rigtig godt på Den Glade Pingvin.

- Vi har haft det bedste halve år, siden vi overtog stedet. Især hitter vores tapas-retter, siger Helle Johansen.

- Vi har rigtig mange biografgængere, der kombinerer en film med et godt måltid mad på Limone, og til denne målgruppe har vi et særligt attraktivt tilbud med rabat på hovedretterne. Vi vil selvfølgelig også gerne have andre gæster i restauranten udover biografgængerne, for Restaurant Limone er et spisested for alle, understreger Helle Johansen.

Og biografgængerne kan nu også nyde deres mad i det nye selskabslokaler til hverdag.

Helle Johansen driver i forvejen Den Glade Pingvin sammen med gemalen Johnny Lorentsen. Arkivfoto
Annonce

Starter en café efter nytår

Restaurant Limone har åbent fem dage om ugen - fra onsdag til lørdag - i de sene eftermiddagstimer og først på aftenen, men Helle Johansen regner med at åbne en café i starten af det nye år.

- Vi er jo alligevel i køkkenet for at forberede vores retter, som vi grundlæggende selv laver helt fra bunden af. Og vi har hørt fra flere sider, at der var behov for en café, så det påtænker vi at åbne, siger hun.

Café-tilbuddet tyvstarter i december måned, hvor man fra kl. 10 til kl. 16 fra onsdag til og med fredag blandt andet kan nyde gløgg, kaffe, the, æbleskiver, hjemmebagte boller, sandwiches, franskbrød med rullepølse og ost samt ris a la mande.

Mad-ud-af-huset er et andet tilbud fra denne restaurant.

- Jeg er nok ud af den gamle skole, hvor alt skal være hjemmelavet. Min far var kok og hovmester på Hobro-egnen, så allerede som barn blev jeg og min søster slæbt med rundt til køkkener i diverse forsamlingshuse, siger 52-årige Helle Johansen med et smil.

I 2001 blev hun tilknyttet et af forsamlingshusene på hjemegnen som "koge-kone", og hun er stadig tilknyttet et forsamlingshus i nærheden af Hobro og lægger ikke skjul på, at hun er superglad for at lave god mad, selv om hun uddannelsesmæssigt har en baggrund som kontorassistent.

Gæsterne i Restaurant Limone kan også se frem til et nyt menukort inden for kort tid.

- Vores burgere er meget populære, men der er også retter, som ikke sælger så godt, så vi kigger kortet igennem og retter til, så det passer til vores gæsters ønsker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Børnefestival i Bulderby

Ugeavisen Struer

Grums i drikkevandet

Ugeavisen Struer

Det er ikke så ringe endda

Annonce