Annonce
Ugeavisen Struer

Livets og troens grænse

Pastor emeritus Peter Hedegaard, Holstebro. Arkivfoto: Morten Stricker.
Annonce

GIMSING: Ved det sidste af efterårets fem foredrag i Gimsing Sognehøjskoles serie ”Menneskelivet – om tro – etik – eksistens” har Menighedshuset besøg af pastor emeritus, cand. theol. Peter Hedegaard, der har været præst ved Holstebro Valgmenighed i 14 år. I den tid voksede valgmenigheden til at være landets største.

Den 1. august 2019 valgte Peter Hedegaard at gå på pension og blev i et avisinterview citeret for have sagt, at han fremover gerne vil blande sig mere i samfundsdebatten, som han synes mangler ånd.

Foreløbig ser vi frem til mandag den 25. november at møde den tidligere præst i rollen som den gode, åndfulde foredragsholder, der også er kendt for sit vid og sin humor. Denne formiddag er den sidste med efterårets store temaoverskrift ”Grænser”. Peter Hedegaard vil se på kristendommens fortælling om grænser og grænseovergange: Tid og evighed, skabelse og genløsning, liv, død og opstandelse med mere.

Der er lagt op til en spændende formiddag, når Peter Hedegaard ser på den kristne grundfortælling, med inddragelse af både forfattere, filosoffer og teologer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Struer

Ugens ord: Du skal

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce