Annonce
Ugeavisen Struer

Har solgt forretningen: Lokal bilforhandler stopper efter 18 år:

Efter 18 år sælger Lars og Anna Bjerrum deres forretning, Bjerrum Biler, til værkstedskæden Quickpoint. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Efter 18 år vil Bjerrum Biler fra 3. januar hedde Quickpoint, da indehaverne Lars og Anna Bjerrum har solgt deres virksomhed.

Struer: "Vi, min kone Anna og jeg, ​har igennem længere tid snakket om​, at vi rent arbejdsmæssigt skulle prøve noget andet end det at være selvstændige med en bilforretning og​ et autoværksted."

Sådan lyder forklaringen fra Lars Bjerrum om, at han og konen Annas forretning, Bjerrum Biler, er blevet solgt til værkstedskæden Quickpoint.

Parret trænger til at lade batterierne op, fortæller han.

Annonce

- Det er noget vi har gået og overvejet det sidste halve år, måske endda lidt mere. Vi har altid arbejdet meget i Bjerrum Biler, for vi har jo også åbent om søndagen, og de sociale medier gør, at man er tilgængelig 24 timer i døgnet. Det betyder, at man kan sælge flere biler, men det betyder også, at der er lidt længere mellem at man holder helt fri, forklarer Lars Bjerrum, der ligesom sin kone er 52 år.

Fri i weekenderne

Værkstedsdelen af forretningen overgår til Quickpoint fra 3. januar, mens parret selv vil få solgt de biler der er tilbage.

"Vi beholder vores momsnummer, således at der er fuld tryghed og garanti efter gældende regler​ for de kunder, der har købt en bil, også her tæt på salget af forretningen," skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Det er noget vi har gået og overvejet det sidste halve år, måske endda lidt mere.

Lars Bjerrum, Bjerrum Biler

Der er ikke tale om at løbe fra en forretning, der klarer sig dårligt, understreger Lars Bjerrum.

- Vi har haft det bedste år vi nogensinde har haft, hvor vi har solgt flere biler end nogensinde før, siger han.

Anna Bjerrum er i gang med at lede efter et andet job, mens Lars Bjerrum har fået ansættelse som distriktschef for TotalEnergies.

- Så nu vil vi gerne prøve livet som helt almindelige lønmodtagere. Og vi glæder os til at prøve at have hele seks ugers ferie på et år. Det tror jeg aldrig vi har prøvet, siger Lars Bjerrum.

Quickpoint rykker ind i forretningen mellem jul og nytår, og medarbejderstaben forbliver den samme, med en enkelt nyansættelse i form af Emil Møllenberg fra Struer, der skal stå for værkstedet. Han kommer fra en stilling som souschef hos Quickpoint i Herning.

Anna og Lars har sidste arbejdsdag 22. december i den forretning, som de startede i Hjerm for 18 år siden, og som de sidste 11 år har ligget på Bødkervej i Struer.

- Om vi vil være ved det eller ej, så er der jo rendt nogle år på os. Så det kan godt være, at det føles som om energien er den samme, men det er den ikke. Så nu vil vi gerne prøve at have fri i weekenderne, slutter Lars Bjerrum.

Annonce
Ugeavisen Struer

Hanne og Bent er imponerede over den opbakning, de har fået

Annonce
Holstebro Onsdag

Tag cyklen med i bussen

Annonce
Ugeavisen Struer

Bliver du også misundelig?

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Jens havde en hård start med elbil - men han fortryder ikke

Ugeavisen Struer

I Struer mangler byrådet noget helt essentielt: - Det er meget ærgerligt

Ugeavisen Struer

Skal Anders And & Co drage på eventyr i lokalområdet?

Ugeavisen Struer

Hvornår må vi komme på arbejde igen?

Ugeavisen Struer

Er der et godt, nyt år i vente?

Ugeavisen Struer

- Jeg gider ikke blive sat i bås - kun som 'hende SF'eren'

Annonce