Annonce
Ugeavisen Struer

Lyttebiograf for børn og barnlige sjæle

Tiden skrues tilbage på Struer Museum i ferien. Det bliver nemlig ikke en biograf, der lokker med film på et stort lærred. I stedet skal børnene nu slå lyttelapperne ud, når afdøde skuespillere som Poul Reumert og Ove Sprogøe fortæller klassikere i gamle indspilninger.
Annonce

Struer: I efterårsferien skruer Struer Museum op for hyggen, for museet arrangerer lyttebiograf med gratis popcorn for børn og barnlige sjæle.

Det fremgår af en pressemeddelelse.


Deltagelse i arrangementet er gratis, men museet har begrænsede pladser grundet corona-forholdsregler.

Struer Museum


Børn i dag er vant til mange visuelle indtryk og måske knap så vant til oplevelser, der primært indebærer lyd. Tidligere sad børn i timevis og lyttede til de klassiske historier.

Børnene kommer til at danne egne billeder, når de hører historierne og kan med fordel tegne disse, mens de lytter.

I ferien kan børnene lytte til gamle indspilninger af de tre klassikere, "Dyrene i Hakkebakkeskoven", "Folk og røvere i Kardemomme by" og "Kejserens nye klæder".

Det er store, danske skuespillere som Ove Sprogøe og Poul Reumert, der lægger stemme til de ikoniske figurer i historierne.

Der vil være lyttebiograf onsdag med "Dyrene i Hakkebakkeskoven", "Folk og røvere i Kardemomme by" torsdag, og fredag er det "Kejserens nye klæder" klokken 10.00 i uge 42.

Annonce

Vind en lille bamse

Under forestillingerne vil der være mulighed for at tegne og deltage i en tegnekonkurrence, hvor vinderen bliver fundet ved lodtrækning. Der er således mulighed for at vinde en lille bamse efter forestillingerne hver dag.

Deltagelse i arrangementet er gratis, men museet har begrænsede pladser grundet corona-forholdsregler. Derfor skal man tilmelde sig på telefon via nummeret, 97 85 13 11, inden for museets åbningstid for at deltage.

Museet er ekstra påpasselige med afspritning og rengøring, lyder det i meddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce