Annonce
Ugeavisen Struer

Magiske koncerter på plænen

Det gjorde godt med en weekend med koncerter på Thyholm, omend der helt efter planen ikke var så mange publikummer, som de fleste nok er vant til. Foto: Christian Mortensen
Annonce

Thyholm: I weekenden afviklede Høloftet de første to af syv koncerter i Picnic På Plænen-serien. Og koncert-arrangementet, der opstod i kølvandet på corona, hvor Bent og Hanne Hargaard gjorde et forsøg på at flytte den intime stemning inde fra Høloftet og ud på en 2000 kvadratmeter stor plæne, lod til at være i publikums smag.

I hvert fald hvis man spørger Bent Hargaard selv.

- Det var magisk. Jeg kan næsten ikke forklare det bedre, den stemning skal bare opleves. Det var bare magisk på alle måder, siger Bent Hargaard.

Koncertrækken blev skudt i gang fredag aften med Alberte Winding, der gav koncert for de blot 200 billethavere i strålende vejr. Lørdag gik turen til Poul Krebs, også i perfekte vejrforhold.

- Det var en total luksussituation, for vi havde jo simpelthen så meget plads. Og skulle nogen have haft lyst til mere plads, så var det bare at rykke lidt mere ud til siden, siger Bent Hargaard.

Ifølge ham slængede publikum sig på jorden på tæpper eller sad ved de medbragte picnicborde, og alle var søde til at overholde restriktionerne, blandt andet i baren, hvor der ligesom i supermarkederne var afmærkninger på gulvet, der indikerede, hvor man skulle stå.

- Det var to meget forskellige aftener, men som alligevel gav den samme oplevelse. Den af at få lov til at nyde og opleve livemusik igen, solen, der gik ned, ingen vind, og det var stille og roligt, siger Bent Hargaard.

Den førstkommende fredag og lørdag går det løs igen, hvor Jacob Dinesen spiller til de få publikummer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Struer

Ugens ord: Du skal

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce