Annonce
Ugeavisen Struer

Mesterens højre hånd fundet

Tømrermester Kenneth Ryttergaard glæder sig til at udvide mulighederne i virksomheden, når konstruktør Henrik Vase bliver medejer
Tømrermester Kenneth Ryttergaard har fundet den højre hånd, der kan lige præcis det, han ikke selv kan.

Bremdal: Det er kun tre år siden, at tømrermester Kenneth Ryttergaard oprettede sit cvr-nummer, og bilen med logoet Bremdal Tømrer kunne trille ud af indkørslen i Struer.

Siden er det gået rigtigt stærkt. I efteråret 2021 søgte han efter det, man i branchen kalder for "Mesterens højre hånd". En makker. En sparringspartner. En at dele ansvaret med. En der har lidt flere kompetencer end mesteren selv.

- Jeg har fundet ham, lyder det fra indehaver og tømrermester Kenneth Ryttergaard.

Annonce

- Egentlig har jeg kendt ham igennem længere tid, jeg har bare ikke vidst, at det var ham, jeg ledte efter. Henrik Vase. Uddannet tømrer og bygningskonstruktør. Han bliver ikke bare min højre hånd, han bliver fra den 1. august 2022 min kompagnon i virksomheden, fortæller Kenneth.

- Vi snakkede kort tid om, hvorvidt jeg skulle ansætte ham, men inden længe ændrede samtalerne sig til, at han skulle med ind i virksomheden som ejer. Sådan bliver det og det glæder jeg mig til.

Henrik Vase smiler. Han er ikke i tvivl om, at det bliver et rigtigt godt makkerskab.

- Jeg har baggrund som tømrer, men byder dertil også ind med otte års erfaring som konstruktør, hvilket jo selvsagt åbner endnu flere døre, siger Henrik Vase.

Han har nok skudt papegøjen.

Henrik Vase, kommende medejer

- Det betyder, vi selv kan levere diverse tegninger og beregninger til både mindre og større projekter. Vi kan tegne selv og dermed åbner der sig mange nye muligheder i forhold til, hvad Kenneth og dermed Bremdal Tømrer tidligere har kunnet tilbyde. Han har nok skudt papegøjen, lyder det med et smil fra firmaets nye mand.

Bremdal Tømrer har ikke bare travlt, men rigtigt travlt.

- Corona-pandemien har i den grad sat gang i vores branche. Mange mennesker kom hjem for at arbejde og fandt ud af, at et ekstra værelse måske ville være godt, eller at det var nu, der skulle sættes ind med diverse forbedringer. Det nyder vi godt af, fortæller Kenneth, som har tre svende samt en lærling ansat.

- Dertil kommer at vi igennem halvandet år fast har lejet en medarbejder ind, lyder det fra Kenneth, som slet ikke er i tvivl om, at der kommer endnu flere ordrer ind med de nye kompetencer, der tilføres med de nye hænder fra Henrik Vase.

Annonce
Ugeavisen Struer

Velbesøgt fernisering på Mississippi - med kunstnere fra hele landet

Annonce
Ugeavisen Struer

Struer Havekreds fejrer 100-års jubilæum med åbne haver

Annonce
Ugeavisen Struer

Tidligere medlem af Etisk Råd på Struer Højskole: - Det er ikke et spørgsmål om smag og behag

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Mesterens højre hånd fundet

Ugeavisen Struer

To sejre gav perfekt start på for mestre

Ugeavisen Struer

Pop op-restaurant i en Oddesund-bunker: Tag med på Madmødet og smag på lokalområdet

Ugeavisen Struer

Struer Y's Mens Club har uddelt støtte: - Men det kan være en af de sidste gange

Ugeavisen Struer

Anders Agger lægger vejen forbi Thyholm til efteråret

Ugeavisen Struer

Ny kapsejlads vil samle både i Limfjorden til sommer

Annonce