Annonce
Ugeavisen Struer

Motorgallerister holdt varmt møde i Struer

Entusiasterne fra Nordvestjysk Autogalleri slog et smut forbi havnen i det strålende sommervejr. Foto: Preben Christensen
Nordvestjysk Autogalleri måtte amputere sin første sommerlørdag ved Summer Days - men kunne også notere sig nye medlemmer efter køretur og grillpølser ved klubhuset
Annonce

Struer: Den blev ikke som oprindeligt planlagt, den første lørdag i sommeren 2020, hvor Nordvestjysk Autogalleri ville give sit bidrag til Summer Days i midtbyen og på havnen i Struer.

Midt- og Vestjyllands Politis tolkning af krav og regler til, hvor mange og hvordan man forsamles i lyset Covid-19, satte en bremse for, at entusiasterne kunne invitere gæster og publikum forbi på arealet på havnen.

Annonce

Nye medlemmer

Træls, men ingen katastrofe, skulle det vise sig. Klubben fik nemlig en god lørdag i flot sommervejr, og ud over at få luftet de velpolerede juveler, så kiggede mange forbi til dækspark og smalltalk.

Både foran rådhuset, hvor klubmedlemmerne gjorde et længere stop, og lidt senere på lørdagen, da klubben tændte grillen og fadølsapparatet ved klubhuset på Industrivej.

- Vi havde det hyggeligt til grilltræffet i Autogalleriet. Og faktisk var der flere gæster, der nu har meldt sig ind i klubben, siger næstformand Preben Christensen.

En del af målet med sommerens lørdage blev altså nået. Nu venter klubben på, at myndighederne letter lidt på krav og regler, når der snart hæves for det antal af personer, der må samles til offentlige arrangementer udendørs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce