Annonce
Ugeavisen Struer

Mr. Huset Arthur gør klar til, at kunderne må komme tilbage

Der bliver banket, hamret og boret hos Mr. Huset Arthur. Foto: Morten Stricker
I modsætning til tidligere har Mr. Huset Arthur under denne coronanedlukning været relativt stille. Men det er, fordi der er gang i noget inde i butikken
Annonce

Struer: Mens flere af gågadens butikker for tiden har travlt med at aflevere varer til kunderne ud af vinduet, fordi de ikke må holde åbent, så er der mere stille omkring Mr. Huset Arthur.

Dog ikke inde i selve butikken, som jo er coronalukket, men langt fra uden aktivitet. Her arbejder både håndværkere, indehaverne af butikken og en håndfuld medarbejdere på at gøre klar til en genåbning - hvornår det så end bliver. Og når det bliver, så kommer kunderne ind i en forretning, der har fået den helt store tur.

- Vi har fået nye gulve, ny vægbeklædning, et vindue, som før var skjult, er blevet åbnet op, så vi har udsigt til havnen og så selvfølgelig maling i tonsvis, siger Heino Jensen, der sammen med Per Hansen ejer butikken.

Annonce

I tænkeboksen

Mr. Huset Arthur har med jævne mellemrum fået et lille ansigtsløft, og egentlig var den nuværende renovering planlagt til næste år.


Vi tænker jo hele tiden på hvordan vi kan holde butikken så pæn og indbydende som muligt, og så glæder vi os bare til at kunne åbne op for kunderne igen

Heino Jensen, Mr. Huset Arthur


- Men nu, hvor vi er nødt til at holde lukket, har vi fremskudt det, så vi slipper for at holde lukket næste år, siger Heino Jensen.

Mr. Huset Arthur har en butiksdel med herre- og kvindebeklædning, der fylder 600 til 700 kvadratmeter, og derudover en erhvervsafdeling ovenpå med arbejdstøj. Og det er stort set det hele, der bliver berørt med enten malerpensel, hammer eller boremaskine.

- Vi tænker jo hele tiden på, hvordan vi kan holde butikken så pæn og indbydende som muligt, og så glæder vi os bare til at kunne åbne op for kunderne igen, siger Heino Jensen.

I den store nedlukningen af stort set hele landet tilbage i marts sidste år var Mr. Huset Arthur med i en større satsning sammen med en anden tøjbutik og fem restauranter, i et forsøg på at holde gang i handlen i gågaden på trods af nedlukninger. Dengang kunne man for 995 kroner købe et gavekort, der gav ret til to takeaway-menuer og en flaske vin til en værdi af 300 kroner og et gavekort på 1000 kroner til en af tøjbutikkerne.

Noget sådant er butikken altså ikke gået igang med i denne omgang - endnu.

For når renoveringsarbejdet er færdigt om få uger, vil Mr. Huset Arthur igen prøve at være kreative for at få gang i salget, selvom de må holde lukket foreløbigt til marts.

- Om det bliver noget på Facebook eller et gavekort igen, det ved vi ikke, men vi er gået i tænkeboksen, siger Heino Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce