Annonce
Ugeavisen Struer

Musiker, der var tæt på at dø, gæster Høloftet

"The Second Coming" hedder den turné, som Esben Just i øjeblikket er på. En akut hjerteoperation, der efterfølgende sendte musikeren fire dage i koma, har ikke slået ham ud. Pressebillede
Esben Just drager igen på turné, der i foråret blev afbrudt som følge af nedlukningen i Danmark.
Annonce

Thyholm: Musiker og entertainer Esben Just genoptager nu sin soloturné, "The Second Coming", som blev afbrudt i foråret på grund af Covid-19-situationen.

Den 6. november kan Esben Just opleves live i afsprittede lokaler og med god afstand, når han gæster Høloftet på Thyholm kl. 19.

Det fremgår af en pressemeddelelse.


Jeg glæder mig som et lille barn til at komme rundt og optræde solo igen efter forårets coronanedlukning.

Esben Just, musiker


Titlen på turnéen refererer til, at musikeren gør comeback efter en hjerteoperation, hvor der ifølge pressemeddelelsen kun var 20 procent chance for, at han ville blive sig selv igen.

Nu er han tilbage bag pianoet.

Men titlen får også et helt nyt perspektiv set i lyset af de omfattende forandringer, som corona-pandemien har forårsaget.

- Jeg glæder mig som et lille barn til at komme rundt og optræde solo igen efter forårets corona-nedlukning. Nu har vi fået det hele under nok kontrol til, at vi kan mødes under afsprittede omstændigheder og opleve musik og fortællinger i analoge rammer. Det ser jeg virkelig frem til, siger Esben Just.

Annonce

Fire døgn i koma

Er det muligt at være den, man var før - samtidig med at man bliver klogere? Hvordan får vi mest ud af livet før døden?

Det er spørgsmål som disse, Esben Just stiller, når han går på scenen på Høloftet.

Siden den akutte og syv timer lange hjerteoperation efterfulgt af fire døgn i koma har Esben Just - både som menneske og som musiker – sat alle kræfter ind på at gøre sine erfaringer til en force, hvilket også kommer til udtryk i de numre, han spiller til sit show.

Musikken er - vanen tro med inspiration fra New Orleans - en vital blanding af egne og andres numre, lyder det i meddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Flere medaljer end dansere

Ugeavisen Struer

Ugens ord: Kig op

Annonce