Annonce
Ugeavisen Struer

Natgymnastik og juletræsfest

Natgymnastikken i Struer blev atter en stor succes med knap 100 deltagere. Privatfoto
Efterår og vinter har igen i år budt på de traditionelle arrangementer i Struer Gymnastikforening
Annonce

STRUER: Fredag den 15. november løb denne sæsons natgymnastik af staben.

Opskriften på en supergod natgymnastik er: 94 glade børn, 22 skønne frivillige, positive forældrehjælpere, tusindvis af spring, en glad rytmeserie, en svømmehal, en sovepose til hver, Struer Energi Park og deres dejlige pizzasnegle og pølsehorn, der bages fra fredag aften til lørdag formiddag.

Som noget nyt blev publikum til opvisningen lørdag morgen budt med til gymnastikken fra tilskuerpladserne, så gymnasterne fik også et flot syn fra halgulvet. Birthe, Gitte og Lotte fra bestyrelsen havde finpudset opskriften længe, og de udtrykker stor begejstring for alles deltagelse og engagement og ser frem til flere gode gentagelser i fremtiden.

Til juletræsfesten blev der naturligvis serveret kendte delikatesser. Privatfoto
Annonce

Dansen om juletræet

Onsdag den 11. december blev der danset om juletræ til den store gymnastikguldmedalje, hvor næsten 115 glade deltagere fik besøg af både spillemand og Julemanden.

I år havde fem gymnaster fra vores Junior mix-hold tilbudt at hjælpe til med uddeling af æbleskiver og saftevand.

Struer Energi Parks hal 4 dannede rammerne, og igen var det gode samarbejde mellem gymnastikforeningen og personalet i SEP lige i øjet og gjorde eftermiddagen særdeles vellykket.

Struer Gymnastikforening holder juleferie i uge 52, og første træning i det nye år er mandag den 6. januar, hvor slutspurten sættes ind på alle hold, så både rytmeserier og spring kan komme på plads til foreningens store Forårsopvisning den 21. marts 2020 – sæt kryds i kalenderen allerede nu.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Struer

Venø Færgen fylder 10 år

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Har du set Max?

Ugeavisen Struer

Dagcentrene åbner op igen

Annonce