Annonce
Ugeavisen Struer

Niels Hausgaard tester nyt show på Høloftet

Niels Hausgaard afprøver sit nye show, "Tryk min danske hånd", foran Høloftets publikum. Til januar tager han på turné med showet. Pressebillede

Niels Hausgaard afprøver sit nye show, "Tryk min danske hånd", på Høloftet på Thyholm. Det sker over to aftener - fredag den 7. og lørdag den 8. december.

Annonce

Thyholm: - Det er stort for os, at vi kan præsentere Niels Hausgaard. Vi havde ham også på samme tidspunkt sidste år, og han har selv foreslået, at det skulle være over to aftener denne gang, siger Bent Hargaard, der er indehaver af Høloftet på Thyholm.

Det er fredag den 7. og lørdag den 8. december, at den nordjyske entertainer - eller hvad vi nu skal kalde multikunstneren - lægger vejen forbi det kulturelle høloft på Skærshøjvej på Thyholm.

Her skal han teste sit nye show, "Tryk min danske hånd", som han turnerer landet rundt med fra 10. januar og frem til midten af april.

- Det er vigtigt at slå fast, at der er tale om to øveaftener. Han vil afprøve nogle ting og se, hvordan det fungerer over for publikum. Der vil helt sikkert komme noget genialt, men der vil nok også komme noget, der ikke kommer med i det endelige show. Det er den slags, han kan få testes her på Høloftet, og det var også det, han gjorde sidste år, fortæller Bent Hargaard.

Der er plads til 140 på Høloftet, og denne gang bliver det ikke med spisning. Nu er Bent Hargaard også indehaver af Hargaard Vinimport, der befinder sig på samme adresse, så de underfundige betragtninger fra den lune nordjyde kan skylles ned med et godt glas økologisk vin.

- Niels Hausgaard er stadig utrolig populær, og billetterne til hans kommende show sælger rigtig fint. Vi tager 150 kroner for billetterne, fordi der er tale om en forestilling, der endnu ikke er finpudset, siger Bent Hargaard.

Billetsalget er netop gået i gang.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Struer

Det store gys udebliver

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce