Annonce
Ugeavisen Struer

Nikolaj Stokholm tester igen på Høloftet

Nikolaj Stokholm finpudser sit nye show med to testshows på Høloftet på Thyholm. Arkivfoto
Høloftet på Thyholm byder den 1. og 2. oktober på test-aftener med stand up-komikeren Nikolaj Stokholm, der har premiere på sit nye show til januar.
Annonce

Thyholm: Komikeren Nikolaj Stokholm gjorde det i maj, og han gør det igen i begyndelsen af oktober: Tester sit nye show på Høloftet på Thyholm.

Det er tirsdag den 1. oktober og onsdag den 2. oktober, at Nikolaj Stokholm dukker op på den intime scene på Thyholm for at finpudse sit næsten færdige show.

- Vi havde to forrygende, udsolgte testaftener med ham i maj, og det er dejligt, at han vil lave endnu to testshows hos os - denne gang selvfølgelig med et noget mere færdigt materiale, siger Bent Hargaard, der driver Høloftet samme med sin hustru, Hanne Hargaard.

Bent Hargaard har desuden Hargaard Vinimport, der sælger økologiske vine til primært restauranter.

Høloftet har indtil videre kun meldt datoen den 1. oktober ud på sin hjemmeside, men Bent Hargaard oplyser over for avisen, at der også bliver et testshow den 2. oktober.

I det forrige show "Mit liv som Nikolaj Stokholm" grinede publikum ad fortællingen om en albinos opvækst i 90'ernes forstad. Nu er albinoen blevet voksen - sådan næsten da, som han udtrykker det - og det er på tide at kigge udad. At betragte os alle sammen og ikke mindst ham selv.

Det nye show, der hedder "Turen går til Nikolaj Stokholm", har premiere den 16. januar i Bremen Teater i København. Her er fem af de seks forestillinger i øvrigt udsolgt. Nikolaj Stokholm kommer herefter rundt i hele landet med blandt andet Holstebro på tourplanen.

Vi havde to forrygende, udsolgte testaftener med ham i maj, og det er dejligt, at han vil lave endnu to testshows hos os.

Bent Hargaard, indehaver af Høloftet

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Børnefestival i Bulderby

Ugeavisen Struer

Grums i drikkevandet

Ugeavisen Struer

Det er ikke så ringe endda

Annonce