Annonce
Ugeavisen Struer

Nisse-skattejagt, julebiograf og højtlæsning

Der venter flere juleoplevelser for børn på Struer Bibliotek. Skattejagt, børnebiograf med julefilm og højtlæsning er på programmet. Pressebillede
Annonce

Struer: Der er blevet pyntet op, julemandens stue er flyttet ind, og julebøgerne er fundet frem. Det er blevet jul på Struer Bibliotek.

Nisserne er desuden sluppet løs. De har stjålet bogstaver fra bøgerne og gemt sig rundt omkring på biblioteket. Nu håber bibliotekets medarbejdere, at alle børn vil hjælpe os med at finde nisserne og deres bogstaver igen.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Som tak for hjælpen bliver man selvfølgelig belønnet for sit detektivarbejde.

Alle kan gå på skattejagt hver fredag og lørdag i weekenderne frem til juleaften i bibliotekets bemandede åbningstid, lyder det i meddelelsen.

Lørdag den 5. og den 19. december viser biblioteket julefilm i sin børnebiograf fra klokken 10.

Derudover læser Ditte Liebach julehistorier højt for børn fra tre til seks år lørdag den 28. november og igen lørdag den 12. december. Husk at booke gratis billetter til arrangementerne.

Husk også at man kan sende et julekort til biblioteket og deltage i adventskonkurrencen med præmiekurve på højkant - sponseret af Struers butikker og lokale erhvervsdrivende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce