Annonce
Ugeavisen Struer

Nu er motionsprojektet også for de voksne

"Sjov motion og sund kost" begynder igen i starten af det nye år, oplyser manden bag, Steen Mogensen. Privatfoto
For knap et år siden så sundhedskonceptet, "Sjov motion og sund kost", dagens lys på Thyholm. Med hjælp fra kostvejleder Steen Mogensen tabte fire unge mennesker 22,5 kilo tilsammen. I denne omgang henvender konceptet sig også til de voksne.
Annonce

Thyholm: Sundhedskonceptet, "Sjov motion og sund kost", begynder snart igen. For knap et år siden lykkedes det for fire overvægtige unge at smide 22,5 kilogram tilsammen.

Denne gang er motionsprojektet også for de voksne, oplyser manden bag konceptet, Steen Mogensen, i en pressemeddelelse.


I uge 2 i 2021 tilbyder kostvejlederen et ti-ugers forløb med fokus på at dyrke sjov motion og få sunde kostvaner i hverdagen.

Steen Mogensen, "Sjov motion og sund kost"


I uge 2 i 2021 tilbyder kostvejlederen et ti-ugers forløb med fokus på at dyrke sjov motion og få sunde kostvaner i hverdagen.

Han forsøger med projektet at ramme dem, som er gået lidt i stå og som gerne vil i gang igen.

Med sin baggrund som kostvejleder og instruktør i diverse sportsgrene mener han, at der skulle være gode muligheder for at smide et par kilo og ændre lidt på livsstilen.

Annonce

Vil motivere den enkelte

Der er lavet en samarbejdsaftale både med Midtpunktet Thyholm og Thyholm Fysioterapi samt Struer Energipark og Sport og Fitness Struer, hvor træningen vil foregå i lokaler, der er tilpasset de enkelte hold.

Alt efter hvor stor interessen er, vil holdene blive inddelt i små grupper med seks til ti deltagere. Det er selvfølgelig også afhængigt af de gældende Covid-19-regler, lyder det i meddelelsen.

I løbet af de ti uger vil der være en ugentlig fællestræning. Derudover vil der løbende blive stillet små opgaver og være ugentlige udfordringer.

Som noget nyt tilbyder vejlederen en mentorordning, der skal hjælpe den enkelte deltager med at føle sig motiveret.

Man kan læse mere på Facebook-siden, "Sjov motion og sund kost, Steen Mogensen".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Forfatterforedrag aflyst

Annonce