Annonce
Ugeavisen Struer

Nu får lektoren lov til at gennemføre sit foredrag

Lektor ved Aarhus Universitet Frans Ørsted Andersen har skrevet bogen "Et liv på kanten – En biografisk fortælling om Chris Madsens utrolige liv". Det er omdrejningspunktet for hans foredrag på Gimsing Sognehøjskole. Privatfoto
Gimsing Sognehøjskole har igen foredrag på programmet. Frans Ørsted Andersen, der er psykolog og lektor ved Aarhus Universitet, lægger ud med det foredrag, som skulle være holdt tilbage i marts.
Annonce

Struer: Den 16. marts skulle psykolog og lektor ved Aarhus Universitet Frans Ørsted Andersen have fortalt om dansk-amerikaneren Chris Madsen.

Men fem dage forinden blev Danmark lukket ned, og foredraget måtte aflyses.

Mere end et halvt år senere er det dog blevet muligt at gennemføre arrangementet. Mandag den 21. september begynder efterårsprogrammet med netop lektorens foredrag på Gimsing Sognehøjskole.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Foredraget byder blandt andet på fortællingen om Chris Madsen, der som en almindelig fynsk landarbejderdreng voksede op i skyggen af 1864-krigen. Lidt tilfældigt kom han på kriminelle afveje, kom i fængsel og mødte i Vridsløse tidens "radikaliserede politiske ekstremister".

Det foregår om mandagen fra klokken 10 til 12 (dog er alle pladser her optaget) og igen fra klokken 13 til 15.

Annonce

Forpremiere på film

Mandag den 28. september har højskolen i samarbejde med Apollon-direktør Jørn Lundme arrangeret en forpremiere på den tyske film "Tysktime" efter Siegfried Lenz' roman. Filmen vises klokken 10 efter en kort introduktion.

Torsdag den 1. oktober er der i samarbejde med Gimsing Menighedsråd arrangeret sogneaften. Hospicechef Herdis Hansen fra Anker Fjord Hospice holder foredrag om "Den livsnødvendige samtale".

Sognehøjskolen gennemfører alle arrangementer efter de gældende forsamlingsregler og tager nødvendige forholdsregler mod corona-smitte. Derfor må maksimalt 65 personer deltage i arrangementerne.

Billetter kan bestilles på: www.gimsingsognehojskole.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Oline ryster posen

Annonce