Annonce
Ugeavisen Struer

Nu får Lydens By også sit julemarked

Der bliver ekstra god julestemning i Struer på lørdag, hvor man på Østergade 16-pladsen og på Lille Torv kan besøge byens nye julemarked. Foto: A.P. Christensen
På lørdag bliver der julemarkedsstemning i det centrale Struer, når byens butikker og foreninger i samarbejde med Lydens By, Erhvervsakademiet MidtVest og OffBeat Media laver et stort arrangement
Annonce

STRUER: En grupope studerende fra Erhvervsakademiet MidtVest med afdelinger i Holstebro og Herning samt marketingfirmaet OffBeat Media i Aulum arbejder i disse dage på højtryk for at få et julemarked op at stå i Struer på lørdag den 7. december. Det sker i samarbejde med Lydens By samt butikker, gårdbutikker og foreninger i Struer.

- Der bliver en række boder på pladsen på Østergade 16 samt på Lille Torv. Derudover bliver der aktiviteter og udstilling i lokalerne på Østergade 18, hvor man tidligere fandt Hos Rikke, forklarer Jane Vennersdorf, indehaver af OffBeat Media.

Udover at skabe et julemarked, der jo er indbegrebet af klassisk julehygge med lækkerier, spændende aktiviteter og en helt speciel julestemning samt salg af forskellige juleting, er dette nye tiltag i Struer også skabt for at give de studerende på Erhvervsakademiet MidtVest mulighed for at prøve kræfter med rigtige projekter, så de teoretiske emner, de har beskæftiget sig med på deres uddannelser, også bliver prøvet af i virkeligheden.

- Vi har sammen med de studerende været rundt i nogle af Struers butikker for at høre om ønskerne til indholdet af et Julemarked i Struer. Vi har desuden været i kontakt med forskellige foreninger i området, og lige nu er de sidste detaljer om julemarkedet ved at falde på plads, siger Katrine Nikolajsen, der er marketingschef på OffBeat Media.

Annonce

Boder og julestemning

På Østergade 16-pladsen bliver der opstillet en række boder på lørdag. Her kan man blandt andet møde Struer Friskole, FDF Struer, Butik Rosenrød, Sydafrikansk Vin fra Fredericia samt en særlig Spangsberg-bod fra SuperBrugsen og en gavebod, hvor der er salg af mindre kurve til for eksempel mandelgaven eller det traditionelle pakkespil.

- I Østergade 18 bliver der en kunstudstilling samt besøg af Vestjyske Delikatesser med smagsprøver. Herudover er flere boder på vej til markedet, så der også bliver liv på Lille Torv, siger Katrine Nikolajsen.

Selv om idéen til dette nye julemarked i Struer er opstået lidt sent - faktisk for blot en måneds tid siden - så er det med en ihærdig indsats af mange parter lykkedes at få boderne etableret.

- Vi vil selv være til stede på lørdag i Struer for at hjælpe til med afviklingen af Julemarkedet. Og vi håber da på, at det bliver en succes, så vi kan gentage arrangementet i 2020 under en eller anden form, siger Katrine Nikolajsen.

Julemarkedet åbner kl. 9.30 og lukker ned igen midt på eftermiddagen på lørdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Restauration undrer sig over annonceret generalforsamling: Vi har ikke lavet en aftale med LA

Annonce