Annonce
Ugeavisen Struer

Nu kan du bygge og designe dit eget ur

Jens Kr. Larsen har taget Von Vogel-urene ind i Profil Optik i Struer - og her ses nogle af de valgmuligheder, der er for tilbehøret. Foto: A.P. Christensen
Profil Optik i Struer har netop taget et nyt mærke - Von Vogel - ind i sortimentet, og det giver mange muligheder for variationer
Annonce

STRUER: Du kan nu designe dit helt eget armbåndsur og skifte fra det ene design til det andet på ganske få minutter. Dermed kan du tilpasse dit ur enhver lejlighed - og endda til en overkommelig pris.

Det er en del af filosofien bag Von Vogel-urene, som nu forhandles lokalt i Struer af Profil Optik.

- Det er et dansk design, der bygger på de muligheder, man får ved at sammensætte de forskellige elementer i et ur efter individuelle ønsker. Man kan vælge selve urkassen og så kombinere den med en rem efter eget ønske samt andre former for tilbehør, så reelt er der op imod 10.000 valgmuligheder, fortæller Jens Chr. Larsen om Von Vogel-urene.

I butikken i Struer finder en del af de valgfrie elementer, men ellers kan de ønskede ting hurtigt skaffes hjem.

- Vi har en manual, hvor man kan se, hvordan uret vil se ud med de valg, man nu har truffet. Og samtidig kan man hele tiden følge, hvad uret med forskelligt tilbehør kommer til at koste, oplyser Jens Chr. Larsen.

Med et Von Vogel-ur - med forskelligt tilbehør - kan man således skifte armbåndsuret, så det passer til enhver lejlighed.

- Det er helt simpelt at skifte de forskellige enheder, og det kan klares på ganske få minutter, siger Jens Chr. Larsen.

Von Vogel-urene fås fra 1295 kroner.

På en skræm kan man se, hvordan uret med de ønskede elementer kommer til at se ud - og samtidig hvad prisen bliver. Foto: A.P. Christensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Struer

Ugens ord: Du skal

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce