Annonce
Ugeavisen Struer

Nu kommer Struer Motorfestival - og de unge inviteres til at komme og køre om kap

Sådan kan det blandt andet komme til at se ud i Struer til september. Arkivfoto: Søren Gylling
De har bøvlet med både datoen og placeringen, men nu skulle det være sikkert og vist. Til september får Struer en ny motorfestival.
Annonce

Struer: I weekenden begynder de for alvor at melde planerne ud på blandt andet sociale medier, men det er allerede nu sikkert at sige, at Struer får sig endnu et event i kalenderen.

Den 14. og 15. september slår Struer Motorfestival for første gang dørene op, og det kommer til at ske i vestbyen. Det bekræfter Bo Jürgensen, som sammen med Lee Kiesa har fået stablet arrangementet på benene.

- Lee er hovedarrangør, for det er ham med kontakten til alle motorsportsentusiasterne, fortæller Bo Jürgensen, som er det lokale bindeled i forhold til den kommende festival.

- Jeg fik ideen og snakkede med Lee om det første gang for nu et års tid siden. Det har krævet noget, og vi har hængt med hovedet undervejs, så nu er det bare fedt, at det har kunnet lade sig gøre, siger Bo Jürgensen.

Der har både været bøvl i forhold til datoen for arrangementet og ikke mindst placeringen. Begge dele er nu på plads, og det hele kommer til at foregå omkring XL-Byg i Struer, som jo altså er at finde i den vestlige del af byen.

Så kan de unge komme og få prøvet deres biler af og køre om kap under kontrollerede forhold og få raset lidt ud.

Bo Jürgensen, arrangør, Struer

Annonce

Indbyder til streetrace

Her vil der være fuld knald på aktiviteterne begge dage i september, hvor det vil være muligt at opleve opvisninger inden for alle mulige motorsportsgrene herhjemme.

Derudover vil der være mulighed for at erhverve sig en highspeedtur, og der vil blive sat en bane op til streetrace.

- Så kan de unge komme og få prøvet deres biler af og køre om kap under kontrollerede forhold og få raset lidt ud, som Bo Jürgensen udtrykker det.

Et mere detaljeret program vil blive præsenteret senere, og der vil også blive gjort en ihærdig indsats for at få lokale, som har med motorsport at gøre, til at støtte op og komme og vise deres grej frem.

- Lee har lovet, at han får fat i alle de bedste professionelle til at komme og lave opvisninger, så der bliver aktiviteter fra morgen til aften begge dage, og der vil også være en masse til børn, så det bliver et familiearrangement, siger Bo Jürgensen.

Området, hvor den nye motorfestival skal afholdes, vil blive spærret af i det tidsrum, aktiviteterne skal foregå.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Struer

Venø Færgen fylder 10 år

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Har du set Max?

Ugeavisen Struer

Dagcentrene åbner op igen

Annonce