Annonce
Ugeavisen Struer

Ny-udnævnelse af erhvervskundechef

Pauli Lundahl Jeppesen. Pressefoto
Annonce

Hvidbjerg: Efter et år som erhvervsansvarlig er Pauli Lundahl Jeppesen blevet udnævnt til erhvervskundechef i Hvidbjerg Bank.

Pauli Lundahl Jeppesen har været i banksektoren siden 1989, afbrudt af nogle år i det private erhvervsliv, og har dermed et godt indblik i, hvad der skal til for yderligere at styrke Hvidbjerg Banks erhvervsfokus.

- Vi ønsker at sikre, at et af vores styrkeområder - erhvervskundesegmentet - vækster endnu mere, og det ser jeg først og fremmest som min opgave at stå i spidsen for, siger Pauli Lundahl Jeppesen.

- Vi har jo dygtige erhvervsrådgivere i både Hvidbjerg, Struer, Holstebro og Viborg, hvis fornemste opgave er, at understøtte erhvervslivet med de bankløsninger, de har brug for. I Hvidbjerg Bank har vi fokus på fleksibilitet – vi skal i høj grad være løsningsorienterede, så vi matcher kundernes behov, så kunderne ikke oplever, at de skal passe ind i en bestemt kasse.

Selv om Pauli Lundahl Jeppesen har sit skrivebord i Hvidbjerg, vil han ofte befinde sig i de øvrige afdelinger, som sparringspartner for de lokale erhvervsrådgivere.

Privat bor Pauli sammen med Helle, som er ansat ved Familieretshuset i Ringkøbing. Tilsammen har parret tre børn, hvoraf ét fortsat bor hjemme.

Fritiden går med motion, familie og venner, hus og have og en god dag på jagt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Oline ryster posen

Annonce