Annonce
Ugeavisen Struer

Nye unge kræfter i Autohjørnet

Dennis Boysen (til venstre) og Simon Kragelund er de nye friske kræfter i Autohjørnet i Struer. Foto: A.P. Christensen
25-årige Simon S. Kragelund og 30-årige Dennis Boysen overtog værkstedet på Søndergade i Struer i september og har godt gang i forretningen
Annonce

STRUER: Der er nu atter liv i Autohjørnet på Søndergade 73 i Struer, og det er to unge gutter, der har lejet lokalerne med mulighed for på sigt at købe matriklen.

Simon S. Kragelund, der stammer fra Hjerm, er uddannet som rustfast kleinsmed, mens makkeren Dennis Boysen fra Vinderup er udlært automekaniker.

- Vi har snakket om idéen om at blive selvstændige i et par år, og så opstod muligheden for at overtage Autohjørnet på attraktive vilkår. Det tilbud kunne vi ikke sige nej til, så vi åbnede i september måned, fortæller Simon Kragelund.

Dennis har holdt en ufrivillig pause fra arbejdslivet på grund af eftervirkninger fra et trafikuheld, men har været tilbage på arbejdsmarkedet i halvandet år.

Både han og Dennis har altid "rodet med biler og motorer", som de selv siger. Og derfor er de også klar til at påtage sig flere forskellige opgaver i deres nye virksomhed.

- Vi ved, hvad vi vil med Autohjørnet. Udover alle former for almindelige autoværkstedsopgaver kan vi også reparere og servicere bådmotorer, scootere og andre motorer, siger Dennis Boysen.

De har overtaget værkstedet med tilhørende udstyr, så udgangspunktet for virksomheden er godt.

- Vi har netop også fået forhandlingen af el-køretøjer fra Carper. Vi er den blot femte forhandler i Danmark af disse produkter og en niche, som vi forventer os meget af, oplyser Simon Kragelund.

Efter en stille start de første par måneder har flere og flere kunder fået øjnene op for de nye ejere af Autohjørnet, og der er reception i lokalerne den 13. december, hvor alle interesserede er velkomne til at kigge inden for og høre mere om virksomheden.

Autohjørnet har netop fåret forhandlingen af el-køretøjerne fra Carper.dk. Foto: A.P. Christensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Børnefestival i Bulderby

Ugeavisen Struer

Grums i drikkevandet

Ugeavisen Struer

Det er ikke så ringe endda

Annonce