Annonce
Ugeavisen Struer

Nytårskoncert på Thyholm for 25. gang

For 25. gang holder Musikkens Venner en nytårskoncert på Thyholm, og det er Prinsens Musikkorps, der binder aftenen sammen. PR-foto
Traditionen tro afholder Musikken Venner en nytårskoncert i Midtpunktet på Thyholm. Det sker denne gang den 16. januar.
Annonce

HVIDBJERG: Det er faktisk i år 25. gang, at denne lille forening står for dette arrangement, og man glæder sig hver år til at samle koncertglade mennesker fra nær og fjern.

Igen i år er det Prinsens Musikkorps, der danner rammen omkring arrangementet. De møder som altid op med et flot, varieret program med masser af komik, sang og parodier. I år med solist Jens Jacob Tychsen, der fik sit store folkelige gennembrud i 2013, da han sprang ud som den kvindebesatte og flamboyante kongelige skuespiller Edward Weyse i TV2’s populære familieserie "Badehotellet".

Prinsens Musikkorps ledes også denne gang af René Bjerregaard Nielsen. René har været ansat som fast Musikdirigent ved Slesvigske Musikkorps, Prinsens Musikkorps, og udover dette har han engagementer ved Den Kongelige Livgardes Musikkorps, Marinens Musikkorps Karlskrona, Forsvarets Stabsmusikkorps i Oslo, Sønderjyllands Symfoniorkester, Odense Symfoniorkester, Aarhus Symfoniorkester samt deltaget ved dirigentkurser i USA, England og Baltikum. René fik i 2018 tildelt Prins Henriks Mindemedalje.

Billetter til arrangementet kan bestilles på Midtpunktets hjemmeside.

Musikkens Venner er nu også klar med et varieret forårsprogram, som ud over nytårskoncerten omfatter en syng-sammen aften med det lokale præstepar fra Søndbjerg, Mette og Thomas Buelund. Dette arrangement foregår i Midtpunktet på Thyholm den 20. februar kl. 19:30.

Den 20. marts kl. 19:30 får vi besøg af Thomas Kjellerup. Thomas er en af Danmarks bedste troubadurer og visesangere. Arrangementet forgår i Midtpunktet på Thyholm, og der kan bestilles billetter på Midtpunktets hjemmeside. Der kan desuden købes mad inden aftenens arrangement. Maden bestilles særskilt i Midtpunktet.

Vi ser frem til et fantastisk forår i musikkens tegn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Oline ryster posen

Annonce