Annonce
Ugeavisen Struer

Picnic på Plænen tilføjer koncert nummer ti

Dorthe Gerlach er blevet tilføjet som kunstner til Picnic på Plænen, der afholdes af Høloftet. Her er Bent Hargaard fra Høloftet ved at gøre klar til koncert indenfor - før corona kom. Arkivfoto: Morten Stricker

Thyholm: I slutningen af juni starter spillestedet Høloftet på Thyholms første udendørskoncerter under konceptet Picnic på Plænen. Første kunstner er Allan Olsen, og koncerterne kan ligesom de seneste par år nydes med en picnickurv fra Tambohuse Kro & Badehotel.

Inden det hele løber af stablen, har Høloftet landet endnu en aftale om endnu en plæne-koncert. Denne gang med Dorthe Gerlach, som tager hele bandet med.

"Det er både stemningsfyldt og nærværende, når Dorthe Gerlach spiller op til dans fra sit helt eget ståsted. Her finder man det stille og sårbare - men også det store og buldrende," skriver Høloftet i en pressemeddelelse.

Annonce

Picnic på Plænen blev skabt af Hanne og Bent Hargaard under sidste års coronalukninger, der gjorde det svært at være spillested og udøvende kunstnere. Og de viste sig at være populære. De har brugt vinteren på at skaffe flere plasticstole og fremstille pynt til haven, ligesom menuen er blevet afstemt med Tambohus Kro & Badehotel, og der er blevet gjort klar i den udendørs bar.

Billetsalget foregår på høloftet.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Struer

Bageri er gået konkurs

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Blomsterbutik rykkede midlertidigt ind hos naboen - nu vil de ikke væk igen: - Det var bare en mega god idé fra dag ét

Ugeavisen Struer

Hvordan gør man?

Annonce