Annonce
Ugeavisen Struer

Populær tarteletfestival aflyser

Da billetterne til tarteletfestivalen i 2020 blev sat til salg, blev der solgt 540 ud af de i alt 640 billetter på otte timer. Nu må tarteletglade maver vente til 2022 på næste omgang. Privatfoto
Arrangørerne af Hjerm Tartelet Festival har på grund af Covid-19-situationen valgt at aflyse årets hyldest til den sprøde tartelet, der skulle have fundet sted i starten af marts
Annonce

Hjerm: Den traditionsrige og populære tarteletfestival i Hjerm nåede i 2020 lige præcis at afholde årets arrangement i starten af marts måned, før statsminister Mette Frederiksen lukkede landet ned blot en uge senere.

Helt så nemt går det ikke i år for arrangørerne, der allerede nu har aflyst Hjerm Tartelet Festival i år og sagt på gensyn i 2022.


Vi har trukket den så langt vi kunne, men blev enige i sidste uge om, at vi hellere måtte aflyse i år.

Tage Møller, Hjerm Tartelet Festival


- Vi tror ikke på, det er realistisk, at vi kan få lov at samle så mange mennesker til marts, siger arrangør Tage Møller.

Annonce

Hellere aflyse

Når Hjerm Hallen, der er hjemsted for tarteletfestivalen, er helt fyldt med gæster, personale og arrangører, er der omkring 700 mennesker i alt. I 2020 blev festivalen udsolgt på blot 24 timer, så der er tale om et tilløbsstykke, som også folk udenbys sikrer sig en billet til.

- Vi har trukket den så langt vi kunne, men blev enige i sidste uge om, at vi hellere måtte aflyse i år. Vi vil naturligvis ikke løbe risikoen, så nogen måske bliver smittede med Covid-19, men rent samfundsmæssigt kan vi heller ikke tillade os at sætte gang i noget stort, som vi så måske kan ende med at måtte aflyse alligevel, siger Tage Møller.

Egentlig kunne de godt vente og se tiden lidt an, for på nuværende tidspunkt er det svært at vide, hvordan tingene ser ud 5. marts, hvor Hjerm Tartelet Festival skulle have fundet sted.

- Første gang vi lavede tarteletfestival, fik vi det hele samlet og arrangeret på syv uger, og det var fra bar bund, så det er ikke noget problem tidsmæssigt. Men vi tør ikke tage chancen, og så vil vi hellere melde ud i god tid, siger Tage Møller.

I stedet vender hele byens hyldest til den sprøde tartelet i Hjerm tilbage den første fredag i marts 2022.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Forfatterforedrag aflyst

Annonce