Annonce
Ugeavisen Struer

Poul Krebs og Thy-band på plakaten: Se det fulde program til Picnic På Plænen her

Folkrock-bandet Jonah Blacksmith fra Thy spiller i august to gange til Picnic På Plænen. Pressebillede

Thyholm: Billetsalget til de otte koncerter, der skal finde sted til årets udgave af Picnic På Plænen på Thyholm, er allerede i fuld gang.

Sommerens sidste navn er da netop også blevet præsenteret, oplyser Hanne og Bent Hargaard fra spillestedet Høloftet, som arrangerer Picnic På Plænen, i en pressemeddelelse.

Poul Krebs Band, Jonah Blacksmith, Ida Corr og Søren Huss er blot nogle af de navne, der fremgår af sommerens fulde program.

Annonce

Programmet for Picnic På Plænen

30. juli: Ida Corr

31. juli: Jakob Dinesen Solo

6. august: Michael Falch Trio

7. august: Rugsted & Kreutzfeldt

13. august: Jonah Blacksmith Trio

14. august: Jonah Blacksmith Trio

19. august: Poul Krebs med Band

20. august: Søren Huss Solo

Høloftet vil med koncertrækken gerne forblive det lille sted med de store oplevelser, og derfor har det været vigtig for Hanne og Bent Hargaard ikke at holde fast i få publikummer.

- Vores plæne kunne rumme mange flere gæster, men vi ønsker fortsat at levere den intime stemning - og også den sundheds- og sikkerhedsmæssige trygge koncert. Derfor passer det fint ind i en coronatid, at vi kun sælger 300 billetter per aften, siger Bent Hargaard.

I år har Høloftet desuden indgået en aftale med Tambohus Kro om levering af en koncertmenu, der tæller to serveringer - en såkaldt "koncerttallerken" og efterfølgende en dessert.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

De forsvundne kulturhuse

Annonce