Annonce
Ugeavisen Struer

Prøv høreapparater med genopladelige batterier

- Med de genopladelige batterier har Oticon videreudviklet på Oticon Opn S for at gøre høreapparaterne mere miljøvenlige samtidig med, at brugerne får en nemmere og mere bekvem hverdag, siger indehaver af Vestjyllands Hørecenter Lars Braüner. Man kan prøve de nye høreapparater til "Åben Høredag" torsdag den 29. oktober. Pressebillede
Annonce

Struer: Alle har mulighed for at prøve Oticons miljøvenlige høreapparater, Oticon Opn S, med genopladelige batterier, når Vestjyllands Hørecenter i Tolbodstræde 3 i Struer inviterer til "Åben Høredag" torsdag den 29. oktober fra klokken 9 til 16.

- Med de genopladelige batterier har Oticon videreudviklet på Oticon Opn S for at gøre høreapparaterne mere miljøvenlige samtidig med, at brugerne får en nemmere og mere bekvem hverdag, siger teknisk audiolog og indehaver Lars Braüner i en pressemeddelelse.

- Nu behøver de ikke at tænke på skift af batterier, men kan i stedet kan stå op om morgenen til fuldt opladede batterier og nyde en hel dags hørelse, fortsætter han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Flere medaljer end dansere

Ugeavisen Struer

Ugens ord: Kig op

Annonce