Annonce
Ugeavisen Struer

Prisvindende pianist gæster Folkets Hus

Christina Bjørkøe giver - sammen med lokale musikere fra Ensemble MidtVest - en koncert i Folkets Hus tirsdag den 3. november. Pressebillede
Annonce

Struer: Tirsdag den 3. november kan publikum opleve pianisten, Christina Bjørkøe, i selskab med de lokale klassiske musikere fra Ensemble MidtVest i Folkets Hus i Struer.

Sammen inviterer de publikum med på en musikalsk tidsrejse, når de opfører sjældne klaverværker for forskellige besætninger.

Det skriver Ensemble MidtVest i en pressemeddelelse.

Christina Bjørkøe har været solist med de fleste danske symfoniorkestre - foruden udenlandske orkestre som Det tjekkiske Kammerorkester,  Recife Festival Orchestra i Brasilien og Malmö Symfoniorkester.

De seneste år har hun givet koncerter i lande som Kina, Sverige, Polen og Dubai. Christina Bjørkøe er ansat som docent ved Syddansk Musikkonservatorium.

Pianisten er blevet tildelt priser og legater som P2-prisen, Gladsaxe Musikpris, Victor Borges Legat og Carl Nielsens Rejselegat.

Ensemblet overholder myndighedernes retningslinjer for aktiviteter for siddende publikum og sælger derfor kun et begrænset antal billetter.

Publikum opfordres til at holde afstand og komme i god tid. Det er desuden et krav at bære mundbind, når man ikke sidder ned.

Billetter kan købes på: www.emv.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce