Annonce
Ugeavisen Struer

Realdania-støtte til Regelbau 411

Regelbau 411 har et stort ønske om at få etableret en mobil enhed med både scene, højttalere, skærm og lys. Arkvifoto
Regelbau 411 får 200.000 kroner fra Realdanias pulje til lokale underværker
Annonce

Oddesund Nord: Kunsthallen Regelbau 411 ved Oddesund får 200.000 kroner fra Realdanias Underværker-kampagne, som er målrettet de mange ildsjæle i hele Danmark, som er med til at skabe gode rammer for lokale fællesskaber.

Ved kunsthallen Regelbau 411 skal pengene gå til at få undersøgt mulighederne for at skabe en mobil enhed med åben scene, højtalere, skærm og lys.

Målet er at forbedre mulighederne for nye initiativer og arrangementer ved bunkerne.

Projektet ved Kunsthallen Regelbau 411 er et blandt i alt 18 ildsjæleprojekter fra hele Danmark, som nu kan føres ud i livet med en hjælpende hånd fra Underværker, og i Midt- og Vestjylland er der desuden bevilget penge til et projekt i Silkeborg og til Foreningen Vinderup Vandtårn, som får 800.000 kroner.

Alt i alt har Realdania afsat cirka 13,5 millioner kroner til de 18 udvalgte projekter. Siden 2011 er der uddelt støtte til mere end 250, og der er ikke noget, der tyder på, at ildsjælenes virkelyst er blevet mindre over årene – tværtimod.

I alt valgte hele 146 ildsjælegrupper at byde ind på den netop overståede ansøgningsrunde, og for ildsjæle, der ikke nåede at byde ind i denne omgang, kommer nu endnu en mulighed. Næste ansøgningsfrist er 11. september, og der er allerede nu åbent for ansøgninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce