Annonce
Ugeavisen Struer

Rejsegilde for ny daginstitution i midtbyen

Borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) var en af deltagerne ved et flere gange udskudt rejsegilde torsdag. Foto: Struer Kommune
Annonce

Struer: Torsdag den 17. december var der rejsegilde for den nye daginstitution i Struer midtby under hensyntagen til de særlige corona-restriktioner og retningslinjer.

Det oplyser Struer Kommune, som også kan fortælle, at byggeprojektet kører planmæssigt, og at der efter tidsplanen er planlagt indflytning i juni 2021.

Rejsegildet, som altså fandt sted torsdag, har været udskudt flere gange på grund af corona-situationen, men blev altså afholdt i tredje omgang med en begrænset forsamling.

Struer Kommune kan også berette, at der i forbindelse med byggeriet er ekstra fokus på bæredygtighed i byggematerialerne.

Institutionen bliver også udstyret med et græstag med sukkulenter, der skal forsinke regnvandet og dermed sikre bedre lokal afledning af regnvand.

Den integrerede institution, der ligger på den tidligere Østre Skoles område, kommer til at huse 40 vuggestuebørn og 75 børnehavebørn.

Det samlede areal kommer op på cirka 1300 kvadratmeter.

mola

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Forfatterforedrag aflyst

Annonce